Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Prawda jest taka, ze od SH2 już tylko odpływali gracze. Powrót kogoś był wydarzeniem, a nowych nie było.
W Sh3 na chwilę obecną jeszcze jest napływ osób. Ale jak słusznie mówi Foxiu, jak SH5 okaże się okej, to powoli tendencja napływu zmieni się w tendencję spadkową.
Będzie pojedynek modów i zmian, które mają podnosić grywalność z tym samym u nowości. Wystarczy kiepski mod/zmiana i wszystko będzie mogło paść.
SH3 nie jest wieczne i mam przeczucie(choć raczej nadzieję), że dożyję (tak, do tego nadzieję, że np. nie wpadnę jutro pod pociąg na przykład poślizgnąwszy się na skórce od banana) czasów, gdy Sh3 będzie upadało, bo pojawi się lepszy następca.
Owszem. Pewnie będą jakieś rzeczy, których następca nie będzie miał (vide przeciwnika po drugiej stronie w SH2), ale jak zacznie się kruszyć stara gwardia, a nikt nie będzie napływał, to i SH3 kiedyś podzieli ten sam los.
Jak powiedział kiedyś Boolo:
"Nie ma co ukrywać, że SH3 i SH4 są przyszłością, a SH2 będzie powoli zamierać"
Teraz można powiedzieć, że SH3 może niedługo przejść na drugą stronę tego zdania. Chyba, że SH5 (jak SH4) nie spełni oczekiwań graczy... Ale może kiedyś je spełnić Sh6,7, 24, itd...
Wszystko się kiedyś kończy (no prawie).... SH3 to nie jest w końcu "Moda na Sukces"...
Nie mam teraz sesji. Mam teraz tzw. Napakowany początek.
Kilku prowadzących zaproponowało, abyśmy laborki skompensowali i po połowie semestru "ciężkiej" pracy, w drugiej połowie mieli z nich wolne. I wtedy będę miał dodatkowy dzień wolny (+wolne od robienia sprawek).
Przyznam, że teraz praktycznie nie mam prawie czasu na żadną grę. Że tak powiem "wolny czas" mam zapchany na maksa (Klub RPG+w wolnych chwilach kilka ruchów w Panzer Campaing z Hubalem/Majamą) Nawet na SH3 zbytnio czasu nie mam.
Jak się unormuję i znów zorganizuję czas, to z chęcią do SH4 wrócę, bo gra na górze jest ciekawa.
Tak gram z kolegami z VPN w stay duet SH2-DC, praktycznie w każdy weekend, jest nas garstka, ale się nie poddajemy. Kilku z nich napewno znacie, chłopaki tworzą jeszcze misje, grafika nie powala, ale nie ma jak walka z "żywym" przeciwnikiem. Ostatnio toczyliśmy bój w Kanale La Manche, ja na u-boot'cie XXI i koledzy na 2xDD, jednego zatopiłem dość szybko, do drugiego wystrzeliłem 10 torped zanim dopadłem go akustykiem. Gdybyście tylko widzieli jak walczył unikając moich rybek, podziwiam go za ten taniec.
Jest nas niewielu, ale jak ktoś jest chętny to zapraszamy, kontakt na mój gg lub kolegi Markowa.
P.S. Może jakaś mała potyczka międzyklanowa?!
Ostatnio zmieniony przez viader24 5 Marzec 2010, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum