Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrolik przyjemny. Zaczeliśmy na powierzchni. Po zauważeniu dymów zanużyłem się. Wejście do konwoju. Po chwili Arti zgłasza KIA.Ja topię Medium Cargo. Potem 3 do troopa. Teraz KIA zgłasza Sonar. Udało mi się zatopić jeszcze Ore Carriera. Po patrolu Wolfix złorzeczył że niemógł w nic trafić.
PS. Mało screnów ale jeszcze nie mam wszystkiego zainstalowanego (format dysku wczoraj). Screny dzięki uprzejmości Wolfx'a.
SH3Img@5-3-2010_22.19.18_859.jpg
Plik ściągnięto 107 raz(y) 364.94 KB
SH3Img@5-3-2010_22.19.23_250.jpg
Plik ściągnięto 100 raz(y) 366.56 KB
sOnar [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 6 Marzec 2010, 00:42
Patrol fajny. Ciężkie podejście ze względu na wszędobylską eskortę. Fala utrudniała mi kalkulowanie. Nie wiedziałem ile ten konwój idzie do końca. Waliłem 5w, 7w, 9w i wszystko pudła. To mi się cholernie podobało bo poczułem się jak zielony w grze
Potem dostałem ping. Znów nalot dywanowy od tylca i KIA
Tak czy siak było super. Lubię patrole w których człek czuje się beznadziejnie bezużytecznym.
Imię: Artur
#3 Wysłany: 6 Marzec 2010, 09:34
Cholerka nie zauważyłem tego niszczyciele za mną i seria bombek poszła.Potem zanurzenie na 50m i kadłub już tego nie wytrzymał i KIA .Było to mój 1 patrol z wami i na pewno nie ostatni .
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 6 Marzec 2010, 10:03
ARTUR_20 napisał/a:
Cholerka nie zauważyłem tego niszczyciele za mną i seria bombek poszła.Potem zanurzenie na 50m i kadłub już tego nie wytrzymał i KIA .Było to mój 1 patrol z wami i na pewno nie ostatni .
Oczywiście zapraszamy
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
uuu... ciśnienie, a więc integralka była słaba...
Cóż. Zdarza się. W zasadzie trzeba mocno uważać, przy zanurzeniach na około 2xintegralność (tyle, że w metrach). Łatwo wtedy tak skończyć.
No, ale mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum