Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 9 Marzec 2010, 21:41 BUGI w MULTI
Prosze w tym temacie pisac BUGI zauwazone w trybie MULTI i majace zwiazek z sama mechanika MULTI.
Dzisiaj postawilem giere na 8 osob, zaczelismy gre, jako glowny cel bylo zatopienie 50 000 BRT, kilkoro ludzi wywalilo pewnie z gry, i tutaj albo BUG albo cos mam nie zaznaczone choc jako HOST powinienem wiedziec kto wylatuje, nie mialem zadnego INFO ze ktos wylecial. No dobra gram sobie gra, ktos tam cos zatopil ja po 1.5 H zatopilem 50 000 BRT i co?? I gra sie skonczyla.
Pytanie skonczyla sie bo:
1. Host osiagnal 50 tys BRT??
2. Jako pierwszy osiagnolem 50 tys BRT??
3. Wywalilo wszystkich z gry i ja sam zostalem??
4. Uplynal czas patrolu??? Choc nie wiem jaki on tak naprawde jest.
Gra sie skonczyla na koncu tableka ze all DISCONECT oprocz mnie
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 9 Marzec 2010, 21:47
No dobra ale czy to normalne, ze HOST nie ma INFO ze gracze zostali rozlaczeni??
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#4 Wysłany: 10 Marzec 2010, 18:20
Cytat:
No dobra ale czy to normalne, ze HOST nie ma INFO ze gracze zostali rozlaczeni??
Normalne. SH4 również nie podawał tej informacji. Była ona dostępna wyłącznie po wciśnięciu kombinacji CTRL+TAB (wyświetlenie tabeli wyników w trakcie trwania patrolu)...
Cytat:
Pytanie skonczyla sie bo:
1. Host osiagnal 50 tys BRT??
2. Jako pierwszy osiagnolem 50 tys BRT??
3. Wywalilo wszystkich z gry i ja sam zostalem??
4. Uplynal czas patrolu??? Choc nie wiem jaki on tak naprawde jest.
Gra została automatycznie zakończona, ponieważ jeden z graczy (w tym przypadku host) zrealizował cel główny. Jak już wspominałem w jednym z moich poprzednich postów, SH5 - w odróżnieniu od swoich poprzedników - gwarantuje wsparcie dla objective'ów, triggerów i eventów w misjach multiplayer. "Misjonarzom" nie muszę chyba tłumaczyć jakie stwarza to możliwości dla rozgrywki wieloosobowej... Zmiana bądź aktualizacja celów głównych misji, aktywowanie celów pobocznych w oparciu o to co dzieje się w trakcie patrolu... Słowem to co do tej pory znaliśmy z kampanii, jest teraz również dostępne w misjach multi.
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum