Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 11 Marzec 2010, 12:07 Problem z GWX 3.0
Witam przepraszam ze ze robie nowy temat ale potrzebuje pomocy,otoz posiadam SH III (pirata v.angielska z spolszczeniem) i chcialbym pograc sobie na gwx 3.0. Gwx 3.0 sciagnolem z tej str http://www.filefront.com/user/ConningTower od 3-1 do 3-7 i gwx.exe mam tez patcha 1.4 PL probowalem instalowac to na kilka sposobow ale nic Mi nie idzie.Mial tu prozbe czy mogl by ktos napisac dokladnie krok po kroku jak to wszystko zainstalowac.
z gory thx
No to trafiłeś chyba nie na to forum. Z miłą chęcią poczekam na dalsze wydarzenia. .
Cytat:
(pirata v.angielska z spolszczeniem)
Ja bym na twoim miejscu na tym forum nie pisał takich rzeczy. Nie podaj też linków do stron, z których się ściąga piraty. Oczywiście moja sugestia tyczy się tylko tego założenia, że chcesz trochę czasu spędzić na tym forum.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#3 Wysłany: 11 Marzec 2010, 12:47 Re: Problem z GWX 3.0
U-779 napisał/a:
Witam przepraszam ze ze robie nowy temat ale potrzebuje pomocy,otoz posiadam SH III (pirata v.angielska z spolszczeniem) i chcialbym pograc sobie na gwx 3.0. Gwx 3.0 sciagnolem z tej str http://www.filefront.com/user/ConningTower od 3-1 do 3-7 i gwx.exe mam tez patcha 1.4 PL probowalem instalowac to na kilka sposobow ale nic Mi nie idzie.Mial tu prozbe czy mogl by ktos napisac dokladnie krok po kroku jak to wszystko zainstalowac.
z gory thx
Pirata? Ja rozumiem, jakby gra kosztowała 50-100. Ale 10 złotych żulisz wydać? Nie sądzę by ktokolwiek Ci tu pomógł.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#4 Wysłany: 11 Marzec 2010, 12:49
Pierwsza i podstawowa zasada kolego to przeczytanie REGULAMINU strony i forum .
Następnie warto by było się przedstawić w odpowiednim do tego dziale a dopiero potem zadawać dobrze przemyślane pytania ,ale jak widzę Ty tego nie zrobiłeś i tym samym popełniłeś poważny błąd.....
Nie popieramy piractwa. Jednym się to podoba innym nie...
A gdybyś miał oryginał to byś takiego problemu nie miał, zwłaszcza że teraz SH III kosztuje tanio - więc jeśli lubisz tą grę to może warto zainwestować równowartość "4ropaka" piwa.
Nie wiem czy wiesz, ale właśnie spolszczenie do SH III to dzieło kilku ludzi z tego forum.
To jako ciekawostka.
Pozdrawiam i niestety temat muszę zamknąć.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 11 Marzec 2010, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum