Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#1 Wysłany: 10 Marzec 2010, 00:30 Misja Multi SH III na sześć godzin Zaproszenie
Temat zaczerpnięty z zaprzyjaźnionego Forum W.A.R.D.C sOnara
Cytat:
sonar napisał/a:
W przygotowaniu jest misja - na której będziemy od sześciu godzin wzwyż.
Plan jest taki. Uderzamy na jeden mały konwój. Lecimy tutaj:
Robimy reload....
i lecimy na drugi konwój...
To jedna z propozycji. Druga to spotkanie ze jednostkami doposażającymi na pełnym morzu...
Więc pomyślałem że temat jest godny uwagi i chętnie popłynę tą misję jak wiem byli chętni i tu u nas w Polishseamen więc proponuję chętnym o ile znajdą się tacy zgłaszać chęć do podjęcia się misji.
Autorem pomysłu jak i samej misji jest sOnar,ja jestem w stanie hostować grę więc mamy już połowę sukcesu brakuje tylko chętnych więc może zainteresowani 6 godzinnym patrolem niech piszą w temacie postaramy się ustalić termin gry.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy
A może padać.
W SH3 Ubi.com nie ma nic do gadania podczas multi. Może nawet się wyłączyć.
Od chwili zsynchronizowania gry, host zostaje serwerem i Ubik już nie ma nic do gadania.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 11 Marzec 2010, 15:40
Cytat:
W SH3 Ubi.com nie ma nic do gadania podczas multi. Może nawet się wyłączyć.
Od chwili zsynchronizowania gry, host zostaje serwerem i Ubik już nie ma nic do gadania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum