Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#4 Wysłany: 13 Marzec 2010, 19:05
Aż się łezka w oku kręci. : )
Teraz te gry leżą u mnie na pułce i się kurzą. Chyba sobie uruchomie i popykam, choćby w poczciwego singleplayer bo w multi juz raczej nikt nie gra : (
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Jak to nikt nie gra!!!!! Panowie aktualnie jest nas niewielu na forum VPN, gramy tylko w sh2-dc, rzadko bo rzeadko ale gramy, jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam na forum http://www.vpn.warships.pl/forum/index.php (mam nadzieję, że nie dostanie mi się za werbowanie) Dodatkowo poszukuję pakietów misji do sh2-dc autorstwa kolegów z Sea Devils, bo mam pakiety misji Czas wojny, Morze w ogniu oraz Sea Devils Multiplayer Pack, niestety pakiety tych misji mam wyłącznie do gry DC.
Tak więc reasumując planujemy grę w najbliższy piątek o 20, w razie pytań proszę o kontakt na prv lub gg. Do zobaczenia.
Witam
Potwierdzam .
Dzisiaj po 20:00 chcemy popływać , w razie chęci grania postaram się być łącznikiem miedzy klanami VPN a PS
Na VPN będę na GG i TeamSpeak , a PS na Ventrilo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum