Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Trzeba dużo czytać readme.txt dołączony do moda. A w nim czytamy:
Kod:
select appropriate 'Dials.dds' (or use your own!) and place in 'MODS\OldStyleSHControls_1_3_1_ByTheDarkWraith\data\Menu\Gui'. Do this before enabling mod!
Masz kilka wersji zegarów. Z napisami angielskimi, niemieckimi z podziałką
na metry i stopy? Wybierz sobie która Tobie odpowiada. I jeszcze raz; czytać co jest napisane w instrukcji!
A w ogóle, co masz na myśli pisząc, że zegary świecą? Chodzi o odblaskowy efekt
szaderów?
Imię: PaweŁ
#5 Wysłany: 22 Marzec 2010, 08:00
Użyj tych: German\Metric
U mnie wygląda to tak i sobie chwalę. Bezchmurna, księzycowa noc.
Mozna spokojnie rozpoznać jednostki.
Obrazek
[EDIT]
Jak chcesz mieć czysty widok, to włącz SHIFT+z. Ja tak częst gram, bez żadnych wskaźników.
Pozdrawiam[/quote] Takich właśnie szukałem i te wstawiłem i jest lepiej ,do szczęścia brakuje jakiegoś filtru na zagarach KT żyrokompasu ale to juz raczej do moderatora prośba
Imię: Rafał Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: Swinemünde
#7 Wysłany: 22 Marzec 2010, 17:32
leeszaj napisał/a:
Takich właśnie szukałem i te wstawiłem i jest lepiej ,do szczęścia brakuje jakiegoś filtru na zagarach KT żyrokompasu ale to juz raczej do moderatora prośba
Sprawdź w katalogu TDC. Tam chyba widzę to, czego szukasz;
Minimal Dials, No TDC. ?
Pozdrawiam
[EDIT]
Zauważyłem, że podpisy zegarów nie mają polskich znaków
diakrytycznych. Plik 'polskie menu' ściągniety z tego forum. Czy
ja coś źle zainstalowałem czy ten plik jest źle zakodowany?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez bufi 22 Marzec 2010, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum