Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrol z 1940 roku, a więc eskorta nie była zbyt upierdliwa. Trzeba było tylko uważać na jednostki oświetlone. Podczas patrolu widziałem, że ktoś trafił statek szpitalny ale na szczęście dla kapitana statek nie zatonął. Polowanie rozpocząłem ja - zatapiając Arrow'a. Królem łowów został natomiast Von Harpe. Gratulacje. Wolfix jak zwykle w niezłej formie, swoje 20 tys zatopił. Gratulacje dla Wilka za jego pierwsze zatopienie handlowca. Niestety chwile potem i on spoczął na dnie. Niewiadomo co stało się z Tesem. Nagle nam się stracił. Nie widziałem komunikatu o wywaleniu z gry ale słyszałem komunikat, że opuścił Vento.
PS Podziękowania dla Sonara za dedykacje.
Screenshot_75.jpg Trafienie Arrowa
Plik ściągnięto 102 raz(y) 101.43 KB
Screenshot_78.jpg W tle za Troopem płonący statek szpitalny
Plik ściągnięto 106 raz(y) 104.2 KB
Screenshot_84.jpg Eksplozja Amunicyjnego.
Plik ściągnięto 113 raz(y) 101.85 KB
Screenshot_85.jpg Trafienie w parowiec
Plik ściągnięto 110 raz(y) 107.3 KB
Screenshot_88.jpg
Plik ściągnięto 104 raz(y) 129.16 KB
Screenshot_91.jpg
Plik ściągnięto 111 raz(y) 118.06 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_gregory_11 22 Marzec 2010, 11:28, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Władysław Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 252 Skąd: Warszawa
#2 Wysłany: 22 Marzec 2010, 12:38
Prawdopodobnie to ja trafiłem statek szpitalny (oceniłem go szybko na brytyjskiego pasażera) ale trafiła tylko jedna torpeda i uciekł mi (na szczęście). Wynkało to pewnie z chęci zatopienia przeze mnie pierwszej jednostki online. W końcu dopadłem rudowca i trafiłem go trzema torpedami - chciałem mieć pewność. Szczęśliwy z tego faktu przyglądałem się jak tonie zamiast dać nurka. Z tyłu nadjechał na pełnej prędkości niszczyciel i nim zdążyłem osiągnąć sensowną głębokość obrzucił mnie bombami -prawdopodobnie trafienie bezpośrednie. Ciągle jeszcze się uczę, ale z wami nabiorę praktyki.
Dziękuje wszystkim za pomoc.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#3 Wysłany: 22 Marzec 2010, 18:05
Cytat:
Wolfix jak zwykle w niezłej formie, swoje 20 tys zatopił.
No i jak zwykle..... Gregory jesteś lepszy ode mnie a jeszcze nie napisałeś o tym T3 którego Ci gra nie zaliczyła szkoda.... no ale i tak wymiotłeś z Harpe pół konwoju a do mnie same jakieś niedobitki doszły .Gratulacje
Ja się kompletnie pogubiłem w tej mgle, nic ale to zupełnie nic nie widziałem więc płynąłem na hydro i po jakiejś godzinie dopiero wyłonił się w zasięgu wzroku konwój a przynajmniej jakaś część .... która uciekła spod wyrzutni Gregorego i Harpe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum