POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Aktualizacja SH5
Autor Wiadomość
seba999 
Stabsbootsmann

Kraj:
poland

Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell

#1  Wysłany: 23 Marzec 2010, 11:54   

ron721006 napisał/a:
Sorry ale też nie mogę dać sobie rady z instalacją OldStyleSHControls_1_0_1_ByTheDarkWraith , może mógłby ktoś wspaniałomyślnie opisać gdzie tkwi "haczyk"

Ja tez mam problem z modem old style control i nie tylko. Bo nie moge za nic w swiecie zainstalowac patcha 1.1.5 . Mam oryginalna wersje. Jak zadzwonilem do ubisoftpolska to poprosili mnie o wyslanie zdjecia z cdkey z instrukcji w celu potwierdzenia legalnosci produktu i cisza. Mieli wyslac maila z odpowiedzia. Mam wersje startowa 1.0.0.0, w menu glownym 1.0.5 a jesli chodzi o autoupdate to stoi na 95% i nie ciagnie dalej. Probowalem ta z tego forum ale niestety efekt taki sam. Nic nie dalo ruszenie z administratorem. porazka czyzby sprzedawali polsce wersje beta?
Ostatnio zmieniony przez seba999 23 Marzec 2010, 11:56, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Andrev 
Konteradmiral

Kraj:
poland

Imię: And

#2  Wysłany: 23 Marzec 2010, 12:56   

1. Aktualizacja

a) Odinstaluj mody, i spróbuj zaktualizować grę.
b) Odinstaluj mody, ściągnij patcha 1.1 z naszej strony, a potem spróbuj zaktualizować SH5.
c) Odinstaluj grę, zainstaluj ponownie, zaktualizuj (ewentualnie pobierz patcha z naszego działu download.

2. Mod OldStyleSHControls_1_0_1_ByTheDarkWraith

A z czym DOKŁADNIE masz problem?
Instrukcja znajduje się tutaj: http://forum.polishseamen...opic.php?t=6201

seba999 
Stabsbootsmann

Kraj:
poland

#3  Wysłany: 23 Marzec 2010, 16:22   

PL_Andrev napisał/a:
A z czym DOKŁADNIE masz problem?
Instrukcja znajduje się tutaj: http://forum.polishseamen...opic.php?t=6201

Kolezko sympatyczny! Nie moge zaktualizowac gry. Nie zmodowanej! Przeinstalowalem i autopatcher pobiera mi tylko 95% i stoi. Z Waszej strony rowniez sciagnalem patcha i wyskakuje mi komunikat o niekompatybilnosci z moja wersja gry. Zaznaczam ze mam oryginal. Mody dopiero dzisiaj sobie wrzucam i testuje. W dziale obslugi ubisoftpolska zazyczyli sobie zdjecia cdkey z instrukcji w celu potwierdzenia legalnosci gry i juz sie nie odezwali. Zostalem z produktem nie chcacym sie patchowac i jestem na pewno szczesliwym posiadaczem SH 5 :( Natomiast co do moda old control ... to wyskakuja mi na stale biale okienka oczywiscie zegary tez :) ale ten od glebokosci nie dziala i tak. To jest najmniejszy problem jak dla mnie. NIE MOGE SPATCHOWAC GRY!!! Jak wyjdzie cos w stylu GWX i zazyczy sobie patcha 1.x.x to bedzie dupa blada. Tak swoja droga zainteresowal mnie mod o nowych animacjach zalogi czy moglbys mi podac link do downloadu tylko taki bez rejestracji? Na subsimie nie wiem czemu ale mam klopot z rejestracja.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 23 Marzec 2010, 16:34, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Andrev 
Konteradmiral

Kraj:
poland

#4  Wysłany: 23 Marzec 2010, 16:34   

Koleżko sympatyczny, wydawało mi się że napisałeś:

seba999 napisał/a:
Ja tez mam problem z modem old style control i nie tylko.

Proszę więc teraz nie pisać, że problem nie dotyczył modu a tylko i wyłącznie aktualizacji.

PL_gregory_11 
Stabsoberbootsmann

Kraj:
poland

Imię: Grzesiek
Ulubiona Gra: SH3, WoT, Assetto Corsa, Project Cars 1

Ostrzeżeń:
 1/3/6
 #5  Wysłany: 23 Marzec 2010, 16:51   

Sorki za offtopa ale seba999 raz piszesz do ludzi na forum Banda buraków (inny temat), teraz do Andrewa - Koleżko sympatyczny. Dziwię się, że ktoś jeszcze ci pomaga. Może trochę pokory i uprzejmości co?

PL_Andrev 
Konteradmiral

Kraj:
poland

#6  Wysłany: 23 Marzec 2010, 17:29   

Ostatnio jeden user piał nad konkurencją (że tyle modów mają), a na mój komentarz że wybieramy najciekawsze bo trochę trwa przekład (a w końcu nie wszyscy muszą znać barbarzyński i ja to rozumiem), ale za to opis i wsparcie jest po polsku, to wiesz co powiedział?
- "A co mnie to. Tłumacz!"

Po prostu myślałem że mnie K...RWICA trafi. Kompletny brak szacunku i zrozumienia doskonale podkreślany przez szeroko rozumianą postawę roszczeniową.

Po prostu kłania się punkt nr 4: http://silvarerum.eu/gadu_gadu

A, no i koleś mi obrzydził kompletnie dokładanie CZEGOKOLWIEK do działu "mody". Na chyba że jest coś osobiście dla mnie arcyciekawego...

A mały cytacik dla tego usera mam już na przyszłość:
Cytat:
A ja się nie podoba, to wiadomo - wypier...

:bum:
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 23 Marzec 2010, 17:30, w całości zmieniany 1 raz  

seba999 
Stabsbootsmann

Kraj:
poland

#7  Wysłany: 23 Marzec 2010, 18:38   

PL_gregory_11 napisał/a:
Sorki za offtopa ale seba999 raz piszesz do ludzi na forum Banda buraków (inny temat), teraz do Andrewa - Koleżko sympatyczny. Dziwię się, że ktoś jeszcze ci pomaga. Może trochę pokory i uprzejmości co?

:) nie doczytales mojego sprostowania na ten temat:) to nie byly wyzwiska tylko takie wtracenie. Nie zamierzalem nikogo urazic. Za bardzo wzioles to do serca. A kolezko sympatyczny to jest obrazliwe? no ale ok. Co do modow to prosilem o jakiegos linka do zmiany animacji postaci. Bylbym wdzieczny.
Ostatnio zmieniony przez seba999 23 Marzec 2010, 18:43, w całości zmieniany 2 razy  

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#8  Wysłany: 23 Marzec 2010, 19:19   

seba999 napisał/a:

:) nie doczytales mojego sprostowania na ten temat:) to nie byly wyzwiska tylko takie wtracenie. Nie zamierzalem nikogo urazic. Za bardzo wzioles to do serca. A kolezko sympatyczny to jest obrazliwe? no ale ok. Co do modow to prosilem o jakiegos linka do zmiany animacji postaci. Bylbym wdzieczny.

Dział z modami do SH V i drugi temat/lub na skróty w poniższym linku

http://www.forum.polishse...p?p=41601#41601

seba999 
Stabsbootsmann

Kraj:
poland

#9  Wysłany: 23 Marzec 2010, 20:40   

Dziekuje bardzo. Ten mod jest naprawde super. Jeszcze raz PRZEPRASZAM wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni. Nie zamierzalem nikogo urazic. Poprostu faktycznie moze nie tak odebrano to co chcialem napisac i teraz mi troche glupio. Mam czasami poczucie humoru ktore przewaznie tylko ja rozumiem:) nawet pies nie chce czasami ze mna wychodzic na spacer:( ale przynajmniej mam wspaniala zone ktora nie marudzi jak zajmuje kompa na caly wieczor:)

Odpowiedz do tematu