Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#1 Wysłany: 23 Marzec 2010, 11:54
ron721006 napisał/a:
Sorry ale też nie mogę dać sobie rady z instalacją OldStyleSHControls_1_0_1_ByTheDarkWraith , może mógłby ktoś wspaniałomyślnie opisać gdzie tkwi "haczyk"
Ja tez mam problem z modem old style control i nie tylko. Bo nie moge za nic w swiecie zainstalowac patcha 1.1.5 . Mam oryginalna wersje. Jak zadzwonilem do ubisoftpolska to poprosili mnie o wyslanie zdjecia z cdkey z instrukcji w celu potwierdzenia legalnosci produktu i cisza. Mieli wyslac maila z odpowiedzia. Mam wersje startowa 1.0.0.0, w menu glownym 1.0.5 a jesli chodzi o autoupdate to stoi na 95% i nie ciagnie dalej. Probowalem ta z tego forum ale niestety efekt taki sam. Nic nie dalo ruszenie z administratorem. porazka czyzby sprzedawali polsce wersje beta?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 23 Marzec 2010, 12:56
1. Aktualizacja
a) Odinstaluj mody, i spróbuj zaktualizować grę.
b) Odinstaluj mody, ściągnij patcha 1.1 z naszej strony, a potem spróbuj zaktualizować SH5.
c) Odinstaluj grę, zainstaluj ponownie, zaktualizuj (ewentualnie pobierz patcha z naszego działu download.
Kolezko sympatyczny! Nie moge zaktualizowac gry. Nie zmodowanej! Przeinstalowalem i autopatcher pobiera mi tylko 95% i stoi. Z Waszej strony rowniez sciagnalem patcha i wyskakuje mi komunikat o niekompatybilnosci z moja wersja gry. Zaznaczam ze mam oryginal. Mody dopiero dzisiaj sobie wrzucam i testuje. W dziale obslugi ubisoftpolska zazyczyli sobie zdjecia cdkey z instrukcji w celu potwierdzenia legalnosci gry i juz sie nie odezwali. Zostalem z produktem nie chcacym sie patchowac i jestem na pewno szczesliwym posiadaczem SH 5 Natomiast co do moda old control ... to wyskakuja mi na stale biale okienka oczywiscie zegary tez ale ten od glebokosci nie dziala i tak. To jest najmniejszy problem jak dla mnie. NIE MOGE SPATCHOWAC GRY!!! Jak wyjdzie cos w stylu GWX i zazyczy sobie patcha 1.x.x to bedzie dupa blada. Tak swoja droga zainteresowal mnie mod o nowych animacjach zalogi czy moglbys mi podac link do downloadu tylko taki bez rejestracji? Na subsimie nie wiem czemu ale mam klopot z rejestracja.
Sorki za offtopa ale seba999 raz piszesz do ludzi na forum Banda buraków (inny temat), teraz do Andrewa - Koleżko sympatyczny. Dziwię się, że ktoś jeszcze ci pomaga. Może trochę pokory i uprzejmości co?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 23 Marzec 2010, 17:29
Ostatnio jeden user piał nad konkurencją (że tyle modów mają), a na mój komentarz że wybieramy najciekawsze bo trochę trwa przekład (a w końcu nie wszyscy muszą znać barbarzyński i ja to rozumiem), ale za to opis i wsparcie jest po polsku, to wiesz co powiedział?
- "A co mnie to. Tłumacz!"
Po prostu myślałem że mnie K...RWICA trafi. Kompletny brak szacunku i zrozumienia doskonale podkreślany przez szeroko rozumianą postawę roszczeniową.
#7 Wysłany: 23 Marzec 2010, 18:38
PL_gregory_11 napisał/a:
Sorki za offtopa ale seba999 raz piszesz do ludzi na forum Banda buraków (inny temat), teraz do Andrewa - Koleżko sympatyczny. Dziwię się, że ktoś jeszcze ci pomaga. Może trochę pokory i uprzejmości co?
nie doczytales mojego sprostowania na ten temat:) to nie byly wyzwiska tylko takie wtracenie. Nie zamierzalem nikogo urazic. Za bardzo wzioles to do serca. A kolezko sympatyczny to jest obrazliwe? no ale ok. Co do modow to prosilem o jakiegos linka do zmiany animacji postaci. Bylbym wdzieczny.
nie doczytales mojego sprostowania na ten temat:) to nie byly wyzwiska tylko takie wtracenie. Nie zamierzalem nikogo urazic. Za bardzo wzioles to do serca. A kolezko sympatyczny to jest obrazliwe? no ale ok. Co do modow to prosilem o jakiegos linka do zmiany animacji postaci. Bylbym wdzieczny.
Dział z modami do SH V i drugi temat/lub na skróty w poniższym linku
#9 Wysłany: 23 Marzec 2010, 20:40
Dziekuje bardzo. Ten mod jest naprawde super. Jeszcze raz PRZEPRASZAM wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni. Nie zamierzalem nikogo urazic. Poprostu faktycznie moze nie tak odebrano to co chcialem napisac i teraz mi troche glupio. Mam czasami poczucie humoru ktore przewaznie tylko ja rozumiem:) nawet pies nie chce czasami ze mna wychodzic na spacer:( ale przynajmniej mam wspaniala zone ktora nie marudzi jak zajmuje kompa na caly wieczor:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum