Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 4 Marzec 2010, 17:37 Podwodne skały
Z dostępnych screenów orientuję się, że dno jest dość zróżnicowane:
Jak sprawują się skały w grze? Czy dalej jest możliwe szorowanie po dnie, a skały pełnia rolę papierowej dekoracji (jak w SH4), czy też można sobie poharatać kadłub i zdradzić swoją pozycję?
Jak sprawują się skały w grze? Czy dalej jest możliwe szorowanie po dnie, a skały pełnia rolę papierowej dekoracji (jak w SH4), czy też można sobie poharatać kadłub i zdradzić swoją pozycję?
Przypomniałem sobie temat i daje znać.
Otóż próbowałem sie "rozbić" o skałę i jedyne co to mój Sub przeszedł przez nia graficznie nic sobie nie robiąc. Poprostu ozdóbki. (Ver 1.1.5)
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Piotrek
#3 Wysłany: 24 Marzec 2010, 21:40
statki nawet jak zatoną, trzymają się te 2 metry od dna tak samo zanurzając się ile się tylko da, nasza łódź też trzyma się nad bezpośrednim dnem więc wszystko co jest na samym dnie to tylko dekoracja
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#4 Wysłany: 24 Marzec 2010, 21:55
Iroks napisał/a:
statki nawet jak zatoną, trzymają się te 2 metry od dna tak samo zanurzając się ile się tylko da, nasza łódź też trzyma się nad bezpośrednim dnem więc wszystko co jest na samym dnie to tylko dekoracja
Też to zauważyłem. Chciałem zaryc o dno moim U-Boocikiem i ny dy rydy ;< Było dno na 100m a ja na 95max mogłem zejść, a byłem ciekawe co się stanie.
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum