Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#21 Wysłany: 22 Marzec 2010, 16:58
niestety nipomoglo nadal mam to samo 95% i stoi w miejscu
[ Dodano: 22 Marzec 2010, 17:01 ]
nie pomoglo! nadal mam 95% i nic. Patch ze stony polidh seamen tak samo nie chce sie zaladowac na koncu wyskakuje ze nie jest kompatybilny z moja wersja
[ Dodano: 22 Marzec 2010, 17:06 ]
Ja też jadę na Windows7, ale takich rebusów to nie mam.
Chyba rzeczywiście coś z portami/maskaradą itp.
Ja sam siedzę na łączu i nic sobie nie blokuję. Dlatego nie mam problemów.
Pozdrawiam[/quote]
Niestety nie pomaga nic. Nadal nie moge zainstalowac tego patcha.
O bando burakow!!! Wysmiewac to sie potraficie z ludzi. Ja mam pirata na pewno bo mi nie chce tak samo zainstalowac nowego patcha!!! zaplacilem za niego 99,90 pln w empiku bo tam sprzedaja piraty na pewno!!!
Wgrywa mi do 95% i odrzuca wyswietlajac komunikat o niekompatybilnosci z moja wersja a autopatcher tak samo do 95% i sie zatrzymuje. W menu naisane jest ze mam wersje 1.0.5 a w katalogu gry 1.0.0 . Dzwonilem do ubisostpolska i poradzili mi zebym sprobowal wylaczyc firewalla. Mam windowsa 7.
Niestety nie pomoglo:(
"Wjazd" na forum i w pierwszym poście takie słowa ?
Może użytkownik sprecyzuje kto jest tą banda buraków, hę ?
#24 Wysłany: 22 Marzec 2010, 17:58
to tylko taka przenosnia bez urazy . Obserwuje forum od jakiegos czasu. Ale zeby komus kto ma problem odrazu zarzucac piracenie to tez nie tak chyba. Ja mam oryginal i mam taki sam problem jak w/w forumowicze. Jakos nikt nie wie jak temu zaradzic. Nawet w ubisoftpolska sa zakreceni jka sloiki na zime. Zazyczyli sobie zdjecie cdkey z instrukcji zeby potwierdzic legalnosc gry i na tym sie skonczylo.
[ Dodano: 22 Marzec 2010, 18:03 ]
bufi napisał/a:
Ten gu.exe do patchowania, albo sam patch uruchom z uprawnieniami administratora.
Pozdrawiam
Nawet z uprawnieniami administratora mam to samo. Czyli nic
Imię: Robert
#25 Wysłany: 24 Marzec 2010, 07:01
Mi pomogło zmiana ustawień w opcjach internetowych. Zaznaczyłem "zezwalaj na uruchomianie lub instalowanie oprogramowania , nawet jeśli podpis jest nieprawidłowy" n. I zainstalował się patch
#29 Wysłany: 24 Marzec 2010, 15:49
Setaur napisał/a:
Zrobiłem tak jak napisałem i pomogło. Widać ta poprawka jest źle podpisana przez ubisoft albo wydają pirackie gry
Dzieki serdeczne. Sprobuje. Ja juz naprawde jestem zdesperowany. Swoja droga czy jest jakis mod poprawiajacy AI przeciwnika? Napalam sie jak w 3 czesi z GWX i totalna porazka. Po zanurzeniu tylko jeden niszczyciek przeplena nade mna i zrzucil 2 bomby glebinowe i zgubil po mnie slad. Totalna zalamka. Ja sie napalalem na kilkugodzinne obkladanie bombami a tu zonk:( Nie mowie juz o AI samolotow ktore nawet ne zaaregowaly na moj ostrzal. Nie wiem czy trafil;em ale cala seria na pewno poszla mu przed nosem. Kleska na resorach. Blagam Was pomozcie/.
#30 Wysłany: 24 Marzec 2010, 15:55
PL_Andrev napisał/a:
A może firewall blokuje? Spróbuj go wyłączyć albo zresetować jego ustawienia.
Andrev! mam nadzieje ze nie urazilem Cie w ostanim poscie!!! Ja jestem naprawde zalamany. Czekalemn na 5 czesc i nawet zonie nie powiedzialem ze mam odlozone pieniadze!!! Bo by mnie powiesila za... wiesz za co;) wylaczenie firewala nie dzialoa. Zreszta patch sciagnalem z Waszej strony bez problemu tylko z instalacja jest problem. Nawet z uprawnieniami administratora. "This patch is cannot instaled with current version"
#31 Wysłany: 24 Marzec 2010, 17:45
Seba spróbuj tak jak napisałem w opcjach internetowych. Ja nie mam żadnej zapory ani anty wirusa i dopiero to pomogło.Widać jest jakiś problem z podpisem pliku i gra go nie rozpoznaje
Imię: Rafał Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: Swinemünde
#32 Wysłany: 24 Marzec 2010, 17:55
seba999 napisał/a:
[...]
Swoja droga czy jest jakis mod poprawiajacy AI przeciwnika? [...]
Ja gram na 'Germanator Harder AI MOD 1.0' Jest trochę inaczej.
Mod dostępny na subsimie.
Pozdrawiam
[EDIT]
Poza tym, zauważ, że grasz w roku '39. Anglicy wtedy nie wiedzieli jak się walczy z ubootami. Dlatego są tacy 'cieniasy'. Zagraj potyczkę historyczną w roku '43
zobaczysz różnicę.
Ostatnio zmieniony przez bufi 24 Marzec 2010, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
#33 Wysłany: 24 Marzec 2010, 18:21
bufi napisał/a:
seba999 napisał/a:
[...]
Swoja droga czy jest jakis mod poprawiajacy AI przeciwnika? [...]
Pozdrawiam
[EDIT]
Poza tym, zauważ, że grasz w roku '39. Anglicy wtedy nie wiedzieli jak się walczy z ubootami. Dlatego są tacy 'cieniasy'. Zagraj potyczkę historyczną w roku '43
zobaczysz różnicę.
Nie twierdze ze cieniasy ale dzieki za mod. Zobacze co da sie zrobic zmoim patchem. Mam windowsa 7 w wersji angielskiej i moze tu jest przyczyna. Ale jak na razie SH 5 jest za latwe. Moze faktycznie AI zmieni sie z rokiem Mi udalo sie w koncu zarejestrowac na subsim Faktycznie jestem w drugiek kampani i moze to dla tego jest tak latwo:)
safas.jpg A to render z wersji u boota ktora robilem dawno temu:) jeszcze w stoczni;)
Plik ściągnięto 18 raz(y) 715.24 KB
uboat4.jpg To render gotowy U-boota ktorego robilem poczas wakacji z pamieci. Nie majac obok siebie zadnych pomocy technicznych dotyczacych OP. Jest moze pare niedorobek ale wtedy jeszcze nie mialem opanowanych programow do 3d tak jak teraz :)
#34 Wysłany: 25 Marzec 2010, 06:14
Setaur napisał/a:
Seba spróbuj tak jak napisałem w opcjach internetowych. Ja nie mam żadnej zapory ani anty wirusa i dopiero to pomogło.Widać jest jakiś problem z podpisem pliku i gra go nie rozpoznaje
Chyba musze zmienic najpierw przegladarke. Mam Windowsa 7 i maly klopot zeby znalezc funkcje o ktorej piszesz. Chyba firefoks byl jednak lepszy a moze to przez 64 bitowy system windowsa? Sam juz nie wiem. Ale bardzo sie ciesze ze wychpdza nowe mody
#35 Wysłany: 25 Marzec 2010, 06:46
Tego nie zmienia się w przeglądarce tylko w opcjach internetowych w panelu sterowania . Start - Ustawienia - Panel sterowania - Opcje internetowe - Zaawansowane. I tam możesz to zaznaczyć. Bufi napisał coś o portach i to mnie naprowadziło
#36 Wysłany: 25 Marzec 2010, 17:05
Setaur napisał/a:
Mi pomogło zmiana ustawień w opcjach internetowych. Zaznaczyłem "zezwalaj na uruchomianie lub instalowanie oprogramowania , nawet jeśli podpis jest nieprawidłowy" n. I zainstalował się patch
Setaur jestes wielki. Twoje zadanie dalo mi do myslenia Przyczyna nie lezala w opcjach iunternetowych. Autopatchera blokowal UAC. Po jego wylaczeniu wszystko poszlo normalnie:) Mam w Koncu 1.1.5
Dziekuje Wszystkim ktorzy sugerowali co powinienem zrobic
#39 Wysłany: 26 Marzec 2010, 21:33
Ten mod nie zwieksza zadnego zagrozenia ze strony przeciwnika. Szukaja Cie tylko troche dluzej. Nadal zrzuca za dwie bomby i w dodatku km ode mnie... Stanalem na glebokosci ok 40 m i czekalem az mnie namierzy. Slyszalem tylko pingi i chyba poprostu mnie zgubil porazka. Czy jest jakis mod ktory zwieksza zagrozenie? Chociazby wiekszajacy realiz jakjak GWX? Tam to sie naprawde czlowiek napocil zeby uciec dwom niszczycielom a tu? kleska...
jest mod dodajacy nowe komendy do okien dialogowych normalny tryb pracy silnikow na powierzchni, ladowac akumulatory, glebokosc pod kilem, powrot na kurs, pogoda ) Co prawda po angielsku ale ja juz zaczalem spolszczac we wlasnym zakresie jak zrobie i mnie nikt nie wyporzedzi dam znac i wrzuce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum