Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam Was wszystkich serdecznie Jestem tu nowy i dopiero zacząłęm zabawę z GWX 3.0 i mam taki problem.
1. Jak sprawić żeby pod wodą było widać okręt nawet na dużych głebokościach tak jak to było w podstawowej wersji gry (w GWX jest czarno jak w .........) Strasznie mnie to irytuje ilubiałem widzieć swojego U pod wodą i lecące bomby
2. czy można jakoś "włączyć" ten pomarańczowy "wskaźnik" na powierzchni wody który wskazywał mi gdzie jest mój okręt w zanużeniu
3. czy można jakoś wyłaczyć ciągle przychodzące komunikaty radiowe albo żeby chcoacią gra nie zwalniała za każdym razem (kompresja czasu)
Serdecznie dziękuję za pomoc
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 28 Marzec 2010, 14:01
PROSZE NIE DUBLOWAC TEMATOW!!!! WYSTARCZY RAZ NAPISAC!!!
3. czy można jakoś wyłaczyć ciągle przychodzące komunikaty radiowe albo żeby chcoacią gra nie zwalniała za każdym razem (kompresja czasu)
Serdecznie dziękuję za pomoc
X:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\SH3\data\cfg
Nie jestem ekspertem, ale gram w GWX-a i mysle ze ten mod zostal stworzony po to aby wyeliminowac pewne niedociągnięcia z którymi gra zostala wypuszczona na rynek oraz dodac wiecej realizmu grze. Czytajac twoje pierwsze pytanie wnioskuje ze grasz na poziomie trudnym a nie realistycznym. Moja odpowiedz tyczy się pytania nr 1. Mysle ze jeśli chcesz widziec wlasny okret na duzych głębokościach musisz zrezygnowac z GWX-A lub doinstalowac jakis dodatkowy mod, który zmienial by wode na krystaliczna, choc nie wiem czy takowy istnieje.Pragne Ci uzmysłowić ze światło jakie emituje slonce przechodzi przez wody lecz dociera tylko do pewnej głebokosci. Sprobuj ustawic poziom realizmu na 100% zobaczysz ze to takze ma swoje zalety pomimo braku widoku zenetrzengo.
PL_CMDR Blue R ----------> dziękuję bardzo Ale najbardziej chciałbym właśnie "przerobić" wodę na przezroczystą pod powierzchnią no i ten pomarańczowy znaczek Bez tego jestem "zagubiony" w tej grze i już nie sprawia mi tyle radochy co podstawka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum