POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
F1
Autor Wiadomość
PL_Adm.Lütjens 
Korvettenkapitan

Kraj:
poland

Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR

#1  Wysłany: 28 Marzec 2010, 10:35   F1

Witam.

Zaczęło się zdobywanie punktów przez Kubicę. 2 miejsce w Grand Prix Australii!!!
To był jeden z najlepszych wyścigów jakie oglądałem, ze względu na ilość wyprzedzeń pomiędzy kierowcami.
Mam nadzieję, że będzie tak dalej z Kubicą!!!

PL_fox6 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#2  Wysłany: 28 Marzec 2010, 11:07   

Cytat:
To był jeden z najlepszych wyścigów jakie oglądałem, ze względu na ilość wyprzedzeń pomiędzy kierowcami.

ale generalnie rzecz biorąc, jest to trochę nudny sport. gdyby nie Kubica, to w Polsce byłby nadal minimalnie popularny. Ja dla przykładu nie jestem z tych, co jak widzi Polaka w telewizorze (sportowca) - to od razu mu staje. wyjątkiem jest Małysz, który w swoim czasie naprawdę osiągał dobre wyniki.
jeszcze inna osoba - ta polska olimpijka, co wygrała coś tam w ostatnim czasie - OK, ale idę do Empiku i widzę książki. książki! o tym jaka ona wielka i jak doszła do sukcesu :|
co to, jakiś kult?
jeszcze inna kwestia - stronniczość komentarzy podczas wydarzeń sportowych przez polskich komentatorów. czy tak właśnie wygląda patryjotyzm? jeśli tak, to sory - no way for me.
bardziej to pachnie nacjonalizmem w łagodnej formie, otoczonym sportową chmurą.

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#3  Wysłany: 28 Marzec 2010, 11:14   

Nom "Kubek" ładnie pojechał wyścig też był niezły - tylko dużą cześć początku przegapiłem bo byłem śpiący przez wczorajsze ślęczenie nad regulaminem nowym.

A F1 to kiedyś oglądałem jak byłem jeszcze mały, później miałem długą przerwę.
Na dysku mam ciekawe zdjęcie, kto rozpozna panów siedzących na murku ;>

friends.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 65.21 KB

Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 28 Marzec 2010, 11:16, w całości zmieniany 2 razy  

PL_Pasterz 

Kraj:
poland

Imię: Paweł

#4  Wysłany: 28 Marzec 2010, 11:44   

Strzelam:

1. Ayrton Senna
2. Alain Prost
3. Nigel Mansell
4. Nelson Piquet
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 28 Marzec 2010, 11:46, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#5  Wysłany: 28 Marzec 2010, 12:55   

Pasterzu - odpowiedz bezbłędna.

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Rafał; Finek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#6  Wysłany: 28 Marzec 2010, 13:48   

PL_Marco napisał/a:
Nom "Kubek" ładnie pojechał wyścig też był niezły - tylko dużą cześć początku przegapiłem bo byłem śpiący przez wczorajsze ślęczenie nad regulaminem nowym.

A F1 to kiedyś oglądałem jak byłem jeszcze mały, później miałem długą przerwę.
Na dysku mam ciekawe zdjęcie, kto rozpozna panów siedzących na murku ;>

Pewnie nad tą pierwszą wersją regulaminu, nie? Bo taka rozbudowana, że musiałeś się nad nią napracować z 6h! :D

Żarcik
Przyznam, że ja F1 zwykle oglądam start, kawałek początku i potem jak rodzinka woła...

Ale mam złe przeczucie. Że jak następnym razem Kubicy nie pójdzie tak dobrze, jak teraz, to zaczną się zarzuty, że powinien skończyć ze sportem, że porażka totalna i kompromitacja.
Tak było z Małyszem. A ostatnio pokazał, że cały czas jest dobry... Ale i tak potem wystarczy, ze słabiej mu pójdzie i będą na nim wieszane psy.
http://pl.youtube.com/profile?user=FinekTSC

PL_Adm.Lütjens 
Korvettenkapitan

Kraj:
poland

Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR

#7  Wysłany: 28 Marzec 2010, 14:06   

Cytat:
Ale mam złe przeczucie. Że jak następnym razem Kubicy nie pójdzie tak dobrze, jak teraz, to zaczną się zarzuty, że powinien skończyć ze sportem, że porażka totalna i kompromitacja.
Tak było z Małyszem. A ostatnio pokazał, że cały czas jest dobry... Ale i tak potem wystarczy, ze słabiej mu pójdzie i będą na nim wieszane psy.

Masz rację - ale widzisz to jest POLSKA właśnie :! :! :!
Tylko w naszym kraju jest coś takiego.
Zobacz dzisiaj chyba 4 "szwabów" nie ukończyło wyścigu (poprawcie mnie jeśli się mylę) - i w "Reichu" jakoś na nich psów nie będą wieszać.
Taki Schumacher był dopiero na 10 miejscu. Dla niego to jest osobiście totalna porażka.
Ale jakoś nie będą Niemcy panikować ani biadolić - bo może miał słabszy dzień.
Polska to jest bardzo dziwny kraj - u nas jak ktoś wygra albo zdobędzie jakiś tytuł to ludzie nie potrafią się z tego cieszyć.
Wiecznie znajdą się jacyś maruderzy, którzy wiecznie będą się do czegoś czepiać :! :! :!
To jest Polska właśnie - smutne lecz prawdziwe.

PL_Sheep 
Fahnrich zur See

Kraj:
poland

Imię: Jarek

#8  Wysłany: 28 Marzec 2010, 20:36   

A ja to F1 oglądam własnie od Senny

Pamiętam Jak się Schumacher z Hilem do ostaniego wyścigu walczyli o mistrzostwo Kubica to wtedy chyba z drabiną na truskawki latał.

Odpowiedz do tematu