Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 24 Styczeń 2010, 08:13
W naszym dziale DOWNLOAD jest Trigger Maru w wersji dla UBM. Należy zainstalować TMO 162 a następnie 163. Aczkolwiek polecałbym najnowszą wersję TMO jakim jest TMO 1.9. Orginalne pliki znajdują się Subsimie, tam tez jest opis co ten mod zmienia. Jeśli chodzi o instalację, naprzód należy zainstalować TMO a dopiero potem OM.
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#6 Wysłany: 24 Styczeń 2010, 18:04
dzięki andrev jecze tylko powiedz mi czy grac mogę w TMO ubootami czy Amerykanami? boi ile pamiętam ostatnio jak instalowałem TMO to jak włączyłem misje ubotami to max na ile moglem zejść pod wodę było 50m a później rozrywało mi okręt
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
#7 Wysłany: 24 Styczeń 2010, 18:10
A tego to nie wiem, musisz sprawdzić sam. TMO jest modem bardziej graficznym, więc chyba nie powinien za bardzo ingerować w ubooty, ale szczerze mówiąc nie sprawdzałem.
A tak btw. na OM 720 w '42 miałem dziwny przypadek. Zaatakował mnie samolot aliancki,
dałem całą naprzód, a on gdy zrobił drugi przelot, zrzucił bombę w miejscu gdzie byłem
poprzednio. Nie wiem, ale może góra milę przepłynąłem. Słońce już nad horyzontem było.
Ok. 7 rano.. To taki bug czy feature?
A tak btw. na OM 720 w '42 miałem dziwny przypadek. Zaatakował mnie samolot aliancki,
dałem całą naprzód, a on gdy zrobił drugi przelot, zrzucił bombę w miejscu gdzie byłem
poprzednio. Nie wiem, ale może góra milę przepłynąłem. Słońce już nad horyzontem było.
Ok. 7 rano.. To taki bug czy feature?
Pozdrawiam
Jak instalować? najpierw wersje v705 i na to odrazu 720? bo obecnie mam v705 i v705 to 712 to odinstalowac i 720 na to miejsce wstawic?
nieh ktos mi jeszcze powie co zmienia RSRDC bo sa rozne wersje tego RSRDC_RFB_V575.7z
RSRDC_SH15_V550.7z
RSRDC_TMO_V502.7z
RSRDC_V5xx_Patch1.7z
ktos to testował?
Ostatnio zmieniony przez kołcz 13 Marzec 2010, 22:58, w całości zmieniany 1 raz
#12 Wysłany: 14 Marzec 2010, 00:17
kołcz napisał/a:
Jak instalować? najpierw wersje v705 i na to odrazu 720? bo obecnie mam v705 i v705 to 712 to odinstalowac i 720 na to miejsce wstawic?
Odinstaluj wszystko. Potem instalujesz w kolejności:
1. Pliki RSRDC (jeśli instalujesz tego moda, jeśli nie to nie)
2. Instalujesz wersję OM v705
2. Na to instalujesz OM v720
3. A na to instalujesz OM v720 patch 2
Różne wersje RSRDC wynikają z instalacji pod inne mody i tak:
Instalujesz np. RFB, poczym ten RSRDC_RFB, instalujesz TMO a potem RSRDC_TMO
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#13 Wysłany: 14 Marzec 2010, 15:17
PL_Andrev napisał/a:
kołcz napisał/a:
Odinstaluj wszystko. Potem instalujesz w kolejności:
1. Pliki RSRDC (jeśli instalujesz tego moda, jeśli nie to nie)
2. Instalujesz wersję OM v705
2. Na to instalujesz OM v720
3. A na to instalujesz OM v720 patch 2
Różne wersje RSRDC wynikają z instalacji pod inne mody i tak:
Instalujesz np. RFB, poczym ten RSRDC_RFB, instalujesz TMO a potem RSRDC_TMO
a co zmienieja te mdy RSRDC? i jakieo RSRDC zainstalowac jak mam om i tmo?
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#15 Wysłany: 31 Marzec 2010, 14:18
Witam.
Dzięki Kołcz!!!
Cytat:
TMO 162 full
TMO 163
TMO 1.9
OM V705
Zainstalowałem tak jak podałeś i gra działa. Jednak przy instalacji ostatniej częśći już nie wchodzi. Nie wiesz dlaczego???
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#17 Wysłany: 31 Marzec 2010, 14:40
Serdeczne dzięki!!! Kórcze ale ta gra wygląda teraz zaje*****e
Mam nadzieję, że mi się od adminów nie oberwie
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#20 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 01:14
odwołuję to co powiedziałem. mod jest dla mnie kompletnie nie-grywalny. ilość samolotów wroga przyprawia jedynie o ból głowy i palców u rąk. za dużo, przesadzili.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum