Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#21 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 11:51
Porter11 napisał/a:
ok w sumie masz rację W takim razie możemy uznać temat za zamknięty i dziękuję bardzo wszystkim którzy podzielili się ze mna swoimi opiniami i spostrzeżeniami Wasze posty naprawdę mi pomogły gdyż już wiem że nie jest tak źle : ) jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Ostrożnie z tym napaleniem, bo potem może przyjść gorzkie rozczarowanie. Ja, podobnie jak koledzy, poczekałbym do wydania patcha 1.2 i jakiegoś dużego pakietu modów na wzór GWX. Bo gra w wersji gołej naprawdę wystawia cierpliwość gracza na próbę.
tak ale ja zz natury jestem niecierpliwy a poza tym patch 1.2 pewnie ukaże się już niebawem : ) (przynajmniej taką mam nadzieję) a nie sądze aby przed jego ukazaniem gra ta potaniała
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#23 Wysłany: 2 Kwiecień 2010, 21:09
Ja tez sie nad ta gra troche powkurzalem... Ale jesli jestes fanem Silent Huntera i filmu Das Boot to kup bez wahania. Gra jest naprawde dobra pomimo wad. Pacz naprawil czesc bugow i mozna spokojnie pograc. Nowy patch 1.2 wychodzi z tego co czytalem 12 kwietnia. Jesli jestes hardkorowcem no to moze sie zastanow ale jesli chcesz sobie milo i bezstresowo pograc jest jak najbardziej dla Ciebie. Co do modow sam staram sie testowac wszystko co mi wpadnie w rece. Jest duza roznica miedzy grami z tej serii. Przechadzanie sie po ubocie jest mile ale fakt ze sie nudzi po czasie. W koncu ciekawie zrobione bitwy morskie czy ataki samolotow. Sam bylem w szoku jak cala "ekipa"przelatywala mi nad glowa. Nie 3 czy 5 tylko kilkadziesiat:) Kup, dorzuc pare modow i bedziesz zadowolony
Gram od premiery i w miare rozwoju kampani coraz bardziej mi sie podoba Jak wyjda nowsze patche to i tak pewnie wrocisz i zaczniesz od poczatku. Ja gralem w 3 pare lat i do tej pory mi sie nie znudzila. No chyba ze jej miejsce zajmie 5 a na to ma duze szanse
Pozdrawiam.
No to zaraz po świętach pędzę do Media Marktu po wersję kolekcjonerską. Wszytkim Wam bardzo dziękuję a tak przy okazji wszystkim tym którzy "nie na morzu" życzę wesołych, spokojnych i poogodnych świąt Hejka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum