Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W dniu dzisiejszym otrzymałem takiego oto maila od Ubisoftu:
Cytat:
Dear PL_Pasterz
Following the recent temporary game server outages which may have caused disruption to some Silent Hunter 5 players on PC only, we would like to reward your patience if you have experienced any problems by offerring you a full downloadable game from the list provided below, completely free of charge.
HERE'S HOW TO GET YOUR FREE GAME:
1- Make your choice by clicking on one of the icons below…
2- You will be automatically directed to a new web page where you can download your game
3- Click the “download” button & enter your promotional code : ********** when prompted
4- When your game has downloaded you just need to install it
5- Enjoy!
We hope you continue to enjoy Silent Hunter 5 and can use our free download offer.
Best Regards,
The Ubisoft Team
Na liście gier stanowiących rekompensatę za przerwy w działaniu serwerów SH5 znalazły się dwa tytuły: "Shaun White Snowboarding" i "Prince of Persia". Co prawda nie zamierzam skorzystać z oferty, ale mimo wszystko jestem bardzo pozytywnie zaskoczony!
Czy inni członkowie klanu mogą potwierdzić otrzymanie podobnej wiadomości?
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 27 Marzec 2010, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#6 Wysłany: 27 Marzec 2010, 22:43
Jeżeli ktoś lubi klimaty w stylu Prince of Persia lub Shaun White Snowboarding to chętnie odstąpię swój "gratis". Pierwsza osoba, która wyrazi w tym wątku zainteresowanie powyższymi tytułami dostanie na priva link do pobrania i kod aktywacyjny.
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 27 Marzec 2010, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#9 Wysłany: 28 Marzec 2010, 09:25
PL_Storm87, zakładam, że to nie był żart, więc proszę o sprecyzowanie tytułu, którym jesteś zainteresowany.
Cytat:
"Ja bym pobrał PoP"
Rozumiem, że wciąż chodzi o Prince of Persia. Chociaż, po "kampanii promocyjnej" na subsimie, wiele osób zdecydowało się na Shaun White Snowboarding...
PS. Wygląda na to, że oba tytuły cieszą się dużą popularnością, gdyż pobranie gry nie jest chwilowo możliwe (jeszcze wczoraj oba linki działały poprawnie). Ale powinno to ulec zmanie w ciągu kilku najbliższych dni...
Gratulacje dla zwycięzcy!
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#10 Wysłany: 28 Marzec 2010, 21:35
Ja też dostałem, i mogę odstąpić. Andrev jak chcesz, to daj znać na pw.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#11 Wysłany: 29 Marzec 2010, 01:56
PL_Pasterz napisał/a:
PL_Storm87, zakładam, że to nie był żart, więc proszę o sprecyzowanie tytułu, którym jesteś zainteresowany.
Cytat:
"Ja bym pobrał PoP"
Rozumiem, że wciąż chodzi o Prince of Persia. Chociaż, po "kampanii promocyjnej" na subsimie, wiele osób zdecydowało się na Shaun White Snowboarding...
PS. Wygląda na to, że oba tytuły cieszą się dużą popularnością, gdyż pobranie gry nie jest chwilowo możliwe (jeszcze wczoraj oba linki działały poprawnie). Ale powinno to ulec zmanie w ciągu kilku najbliższych dni...
Gratulacje dla zwycięzcy!
Jak najbardziej nie był to żart, bardzo chciałbym zobaczyć tego nowiuśkiego Prince of Persia i jak ta nowa, rysunkowa nieco grafika wygląda w praniu.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#12 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 18:02
Co jak co, wiele można zarzucić Ubisoftowi, a już tego, Rumuńskiemu oddziałowi to już w ogóle, ale Prince był produkcji Kanadyjskiej (Ubisoft-Montreal), no i gra miała nieco czasu aby nabrać patchów.
Naprawdę super gierka. Miałem problemy z opanowaniem klawiszologii, ale okazało się że nie jest tak źle. Jedynym moim zastrzeżeniem to brak polonizacji lub braku możliwości samodzielnej polonizacji.
Ale żeby to się zmieniło to musi się postawić jakiś kraj. Dopiero wtedy można liczyć na zmianę podejścia producentów*. Ale samym wykonaniem / działaniem jestem naprawdę wyjątkowo pozytywnie zaskoczony. Pogrywam sobie w chwili wolnej i nawet nie jestem w 1/4 (a długość nowych gier też pozostawia do życzenia).
To był dobry pomysł!
Jeszcze raz dzięki Jacku za udostępnienie PoP'a!
* - swego czasu Chiny się postawiły producentom i zażyczyły sobie jeden standard ładowarek do komórek pod groźbą blokady rynku. Pół roku później w Europie pojawił się komunikat, że producenci... porozumienie... standaryzacja... oszczędności energii i surowców... że to niby oni tacy wspaniali.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 1 Kwiecień 2010, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum