Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#81 Wysłany: 9 Kwiecień 2010, 08:01
PL_CMDR Blue R napisał/a:
(coś nie teges z kartą... Jak tylko dojdzie do 70 stopni ( a na maksymalnych detalach wchodzi tam w niecałe 10 miniut) resetuje mi kompa...
Mialem to samo i znalazlem sposob, sa takie FINEK wiatraki ktore zaklada sie na obudowe kompa, ktore wentyluja bebechy, ja taki doslownie, praktycznie polozylem na GPU karty, tak zeby wiuchalo powietrze i wszystko wrocilo do normy
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#82 Wysłany: 9 Kwiecień 2010, 08:29
Ruch w porcie zdecydowanie na plus, mimo błędów (płonące, zderzając się z nadbrzeżem statki). Ani razu nie zdarzyło się abym zaliczył "tarana" z AI (przy wyjściu z portu z kompresją czasu), dodatkowo udało mi się zaobserwować takie smaczki jak:
- cumowanie statku przy nadbrzeżu
- holowanie (!) statku przez dwie mniejsze jednostki (ustawiły się burtami do siebie)
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#83 Wysłany: 9 Kwiecień 2010, 10:15
PL_Andrev napisał/a:
Ruch w porcie zdecydowanie na plus, mimo błędów (płonące, zderzając się z nadbrzeżem statki). Ani razu nie zdarzyło się abym zaliczył "tarana" z AI (przy wyjściu z portu z kompresją czasu), dodatkowo udało mi się zaobserwować takie smaczki jak:
- cumowanie statku przy nadbrzeżu
- holowanie (!) statku przez dwie mniejsze jednostki (ustawiły się burtami do siebie)
No to miales duzo szczescia. Ja co prawda wychodzac z portu tylko raz czy dwa uszkodzilem jednostke. Natomiast przy powrocie juz kilka razy przylozylem na kompresji czasu w kadlub frachtowca czy niszczyciela. Najbardziej denerwujace momenty to takie w ktorych zatapialem wrogi okret, meczylem sie kilka dobrych chwil aby zgubic eskorte i na samym koncu jak chcialem oddac u-boot`a do remontu wielkie bum. Handlowiec ze sfastyka. Nawet kompresja czasu nie zwolnila.
(coś nie teges z kartą... Jak tylko dojdzie do 70 stopni ( a na maksymalnych detalach wchodzi tam w niecałe 10 miniut) resetuje mi kompa...
Mialem to samo i znalazlem sposob, sa takie FINEK wiatraki ktore zaklada sie na obudowe kompa, ktore wentyluja bebechy, ja taki doslownie, praktycznie polozylem na GPU karty, tak zeby wiuchalo powietrze i wszystko wrocilo do normy
Sorki za offtopa
seba999 napisał/a:
. Nawet kompresja czasu nie zwolnila.
Jak ja się cieszę, że gram (a raczej próbuję) na kompresji czasu 1x1
Dziś zainstalowałem nowe stery grafiki i jakoś mniej się grzeje.... Wracam do SH5... Zobaczymy, co tam jeszcze ciekawego drzemie w środku....
Bo kanał kiloński zrobił na razie na mnie piorunujące wrażenie... A jestem dopiero w połowie...
#85 Wysłany: 9 Kwiecień 2010, 14:20
PL_CMDR Blue R napisał/a:
seba999 napisał/a:
. Nawet kompresja czasu nie zwolnila.
Jak ja się cieszę, że gram (a raczej próbuję) na kompresji czasu 1x1
Dziś zainstalowałem nowe stery grafiki i jakoś mniej się grzeje.... Wracam do SH5... Zobaczymy, co tam jeszcze ciekawego drzemie w środku....
Bo kanał kiloński zrobił na razie na mnie piorunujące wrażenie... A jestem dopiero w połowie...
No to masz kolego zapewniona zabawe na najblizsze cztery lata oczywiscie bez ewentualnego dodatku Co do kanalu o ktorym juz wczesniej napisales po prostu rzadzi. Jest pewnie duzo niespodzianek ktore nas zaskocza pewnie jeszcze nie raz. Im dluzej gram tym bardziej jestem przekonany ze bedzie nr 1 w serii (po patchach i przy uzyciu modow)
#86 Wysłany: 18 Kwiecień 2010, 19:30 Panowie! Mam do powiedzienia tylko pięć słów.
TO JEST GRA DLA DZIECI.
Skomercjalizowano ją tak strasznie, że stała się grą dla dzieci. Jak widać Ubisoft chce aby ten tytuł stał się bardziej grywalny, przez to odrealniony i głupszy. SH5 kupiłem wczoraj i myślę, że nie da się jej naprawić żadnymi patchami. Cała gra wk......
Stwierdzam, że jedyną prawdziwą, realną grą z tej serii było SH3... z GWX oczywiście.
Nie ma sensu się dalej rozpisywać, przecież już po chwili widać, że to gniot za stówę.
#87 Wysłany: 23 Kwiecień 2010, 08:03 Re: Panowie! Mam do powiedzienia tylko pięć słów.
Comprador napisał/a:
TO JEST GRA DLA DZIECI.
Stwierdzam, że jedyną prawdziwą, realną grą z tej serii było SH3... z GWX oczywiście.
Nie ma sensu się dalej rozpisywać, przecież już po chwili widać, że to gniot za stówę.
Pograj troche dluzej niz jeden wieczor. Naprawde watro. Owszem ma duzo niedorobek ale ma rowniez duzo nowosci. Realizm jest jeszcze troche za niski. AI czasami brak! ale kilka modow i powinno byc lepiej. W koncu sama podstawka SH3 tez nie byla jakas rewelwcyjna. Dopiero GWX czy UTW zrobily z niej naprawde fajny produkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum