Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Mod? Ty to modem załatwiasz?
Pod F1 masz opisaną całą klawiaturę...
To jak się chowało w wersji 1.1? Najdziwniejsze, że te strzałki, co sie wysuwa i chowa (w rogu ekranu) też nie działały.
Sterczała choina i nic nie dało się zrobić... A próbowałem wszystkiego.
A że instalowałem potem mody (i dużo ich) to po zainstalowaniu któregoś, coś ruszyło i mogłem schować... Ale dalej nie wiem, jak w wersji 1.1 to zrobić...
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#7 Wysłany: 6 Kwiecień 2010, 12:28
Zauważ ze wachtowy chowa sie w dziure w podłodze okrętu. Wiec jak opuszczasz peryspok p i nie chce schodzic niżej to znaczy że głowica przez którą obserwujesz jest juz przy ziemi i się dalej nie schowa bo ktos przez nią patrzy. Chyba że jakoś kapitana do tej dziury upchniesz to schowasz do konca. Do atatków jest peryskop bojowy bo wystaje wyżej i prawie przy każdych warunkach można atakować a nie wachtowym!
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: PaweŁ
#8 Wysłany: 6 Kwiecień 2010, 16:44
Fakt o chowaniu kapitana pod podłoge nie pomyślałem ale co do bojowego to powiem ci ,że pojawiła sie wersja moda MRP z filtrem, który poprawia widoczność w nocy i to właśnie peryskopu wachtowego
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#9 Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 14:52 Re: Peryskop
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Jak schować ten ^&*%&^% peryskop wachtowy? Ikonki w lewym rogu nic nie robią
EDIT
Dobra. Mod ze zmieniona klawiszologią załatwił sprawę...
Niekoniecznie mod. Opusc stanowisko i jesli stoisz w centrali wcisnij przycisk odpowiedzialny za peryskop w dol. Trzymasz tak dlugo az schowa sie calkowicie. Jesli przez niego ogladasz horyzont to na tym etapie go nie schowasz. Nawet nie rozumiem czemu przy rozpoczynaniu misji w bunkrze wysuwa sie sam do polowy Ale nawet z tego poziomu dziala sposob opisany przeze mnie powyzej.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum