Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: k
Ulubiona Gra: silen hunter
#1 Wysłany: 12 Kwiecień 2010, 19:49 Moja pierwsza kampania
Witam ponownie.
Dzieuje wszystkim za pomoc w pytaniu o kierunek wroga.
Teraz chciałbym zapytać cobyście mi zaproponowali na początek.
Zabieram się do pierwszej kampani w moim życiu- co lepiej wybrać:
PEARL HARBOR, czy FLOTĘ AZJATYCKĄ? Czym one tak w zasadzie się różnią.
Po drugie jaki okręt w grze jest według Was najlepszy?
Pearl Harbor- Długie trasy przejścia na wody przeciwnika... Jak cenisz sobie spokój to jest dla ciebie... Tu walczysz głównie przy rdzennych wyspach kraju kwitnącej wiśni.
Flota Azjatycka- Dużo się dzieje, ciągła zmiana baz, duże zamieszanie... W sumie dynamiczna kampania... ^^
Sam wybrałem FA do gry w czasie rzeczywistym. Polecam ^^
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 12 Kwiecień 2010, 21:35
z tego co wiem to najpierw jest S-18 dostępne, potem niestety od razu przeskakujesz kilka okrętów i wsadzają cię na lepszy (nie możesz sobie go wybrać), a szkoda, bo niektre nigdy nie pojawiają się w kampani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum