Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nie wiem co jest, ale u mnie tak ze wszystkim ze maile nie przychodza nie wiem co jest, czy ktos moglby wrzucic na serwer jakis bo to duzo nie zajmuje bardzo bylbym wdzieczny.
Andrev uwierz ze robilem wszystkiego, tak samo z tym forum nic nie przyszlo i nie pamietam ale chyba admin wpuscil mnie ,dajac haslo konta mialem na wp, o2 ,onecie i nic
Imię: Karol
Ulubiona Gra: Silent HUnter III
#8 Wysłany: 15 Kwiecień 2010, 21:02
Za to ja mam inny problem z powodu którego nie mam możliwości ściągania czegokolwiek z Subsim.com.
Zarejestrowałem się, kliknąłem w link aktywujący konto bym mógł być "pełnoprawnym użytkownikiem"...3 godziny później dostaję mail'a dotyczącego aktywacji konta. Wszystko ładnie...tylko, że aktywowanie było niemożliwe. Po wpisaniu nazy i hasła(?) wyskakiwał komunikat. Było tam napisane coś o niewłaściwej nazwie użytkownika. Tak więc nie mam uprawnień by ściągać cokolwiek z tej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum