Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 12 Styczeń 2006, 22:31 Lepiej Późno niż Później
Jak to w jakimś filmie było.
Jestem Waldek z krainy podziemnej pomarańczy (PYRLANDI). Mieszkam od ........ lat w Poznaniu. Z U bootami zacząłem mieć do czynienia od kwietnia zeszłego roku, raczej siedzę w Yapońskich pancernikach i lotniskowcach od ( strach sie przyznać) 36 lat. Zrobiłem U 570 w grafice 3d i kilka innych typów U bootów. Swoje prace wydaje w gazecie Modelarstwo Okretowe, może w przyszłości w książkach typu monograficznego. Nie gram w nic, nie grałem i chyba nie bede grał z braku czasu. To tyle. Pozdrawiam. Waldek
To dla czego zapisałem sie do Waszego grona jak nie gram?
Proste i nie skomplikowane. Jesteście na pewno specjalistami od U bootów i innych OP, a ja bardzo często poszukuje planów, zdjęć i innych materiałów do moich grafik.
Jak to mawiali starożytni moskwiczanie: kupi nie kupi, potargować można.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum