Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 19 Kwiecień 2010, 20:28 Jak Przeprowadzic zwiad??
Witam ...mam zadanie przeprowadzic zwiad w bazie z Norviku ...i ikonke aparatu ...w sh 4 pamietam trzeba bylo patrzac przez peryskop zaznaczyc miejsce lub statek w porcie i kliknac na aparat ...jak jest w sh5 ? ktos juz mial to zadannie?...dodam ze nie ma wlasnie zadnych sstatkow w tym porcie i nie ma komu klikac zdjec?
I co ludziska bo stoje z gra i nie wiem co robic....nikt nie mial tej misji? ....jest to dodatkowa w sumie misja ...nie ta z krzyzyka ...ale i tak mnie meczy...jakies pomysly propozycje...zapraszam do głowkowania ...;)
A wiec tak jak pisalem wczesniej ....maly blad polegajacy na braku statkow w portach do zwiadu....ROZWIAZANIE PROBLEMU:
Wystarczy poplywac w okolicy i namierzyc peryskopem pierwszy lepszy statek wroga (nawet na pelnym morzu z dala od portu..LOL) i pojawia sie opcja (okienko) zablokuj a obok jest zrob zdjecie...tytko na temat
Imię: maciek
#7 Wysłany: 3 Październik 2010, 09:19
A ta okolica to już za pierwszym półwyspem czy siedem fiordów na północ?
I jaki miałeś okręt do rozpoznania? Mi się nie udało jeszcze go zlokalizować mimo że w porcie jest 7 brytyjskich niszczycili i dwa ubooty.
Ostatnio zmieniony przez kursk1111111111 3 Październik 2010, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum