Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#2 Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 20:15
He he dostałem torpedę w prawą burtę
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#4 Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 22:37
SZATAN SZATAN TO WIE!
Film niezły, muzyka dopiero rozbrajająca. Troche słabszej jakosci ale da sie oglądać. I ten komentarz "Musiałem sie potem tłumaczyc matce czemu taki mokry wróciłem po wycieczce rowerowej" - wyście te lodówke na rowerze wieźli? ; D
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#5 Wysłany: 25 Kwiecień 2010, 08:58
Nie no Iroks nie martw się, browar nie wystygnie, lodówkę znaleźliśmy przy rzece, ktoś wyrzucił, a my zrobiliśmy z niej pożytek , a jakość dlatego taka słaba, bo na telefonie nagrywane, z kuzynem Davlola ja nagrywałem, a ze mną nagrywał Davlol, aż chce się powiedzieć, Ale urwał
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Ostatnio zmieniony przez PL_Szylol 25 Kwiecień 2010, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#6 Wysłany: 25 Kwiecień 2010, 15:11
a ja myslalem ze ja z kumplami to debile, jak bawlismy sie rozbrajanie petard pod presja czasu[ktore nie byle do rozbrojenia ]ale was nie przebijemy
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum