Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#1 Wysłany: 10 Maj 2010, 20:13 Gra się nie uruchamia
Witajcie.
Dziś stałem się "zadowolonym" posiadaczem swojej oryginalnej kopii gry Silent Hunter 5. Szczęśliwy, zabrałem się za instalowanie. Wszystko poszło sprawnie, bez żadnych problemów. Po zakończonej instalacji pojawiło się okno, że mój sprzęt spełnia wszystkie wymagania minimalne i zalecane dla gry. Potem zaczęła się automatyczna aktualizacja gry. Wszystko przebiegło w najlepszym porządku. Po zakończonych czynnościach, zadowolony kliknąłem na ikonę autorun. Następnie ikonę Graj.
I wtedy pojawiło się małe okienko z niebieskim paskiem postępu "Aktualizacja produktu". Ta aktualizacja również przebiegła bez problemów, jednak gdy pasek dochodzi do końca, okienko się zamyka i nic więcej się nie dzieje. Gra się NIE URUCHAMIA. Zupełnie nie mam pomysłu co może być tego przyczyną. Dziwne także, że nigdzie podczas instalacji nie musiałem wpisywać Install Keycode podanego na okładce instrukcji.
W czym jest problem? Jak uruchomić tą grę? Pomóżcie proszę....
PS: Z netem łączę się przez Blueconnect od Ery.
Ostatnio zmieniony przez PL_petryko6 10 Maj 2010, 20:16, w całości zmieniany 3 razy
Najpierw spróbuj reinstalkę gry jak to niepomoże to jeszcze możesz zadzwonić do tych od obsługi technicznej , jak niepomogą noto chyba czeka cię reinstal systemu.
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#6 Wysłany: 11 Maj 2010, 17:27
Dzięki Panowie. Przeinstalowałem grę i wszystko śmiga jak należy. Szkoda tylko, że gra mi trochę klatkuje na minimalnych ustawieniach graficznych. Jest jakiś sposób, żeby ją przyspieszyć?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#8 Wysłany: 11 Maj 2010, 17:42
petryko6 napisał/a:
Dzięki Panowie. Przeinstalowałem grę i wszystko śmiga jak należy. Szkoda tylko, że gra mi trochę klatkuje na minimalnych ustawieniach graficznych. Jest jakiś sposób, żeby ją przyspieszyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum