Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 11 Maj 2010, 19:34
Nie minęły jeszcze dwie godziny od wydania patcha 1.2 a już społeczność SUBSIM wiesza na nim psy. Kilka rzeczy się rzeczywiście pojawiło, ale w większości nie zostało rozwiązanych wiele problemów (jak ten powyższy).
Ludzie dają upust swojej opinii, pokazując publicznie swoje wk... zdenerwowanie.
SUBSIM napisał/a:
Mam nadzieję, że wszyscy ci "programiści" zostaną zwolnieni!
SUBSIM napisał/a:
Ktoś tu wciąż chce bronić deweloperów?
Myślę, że jest to oczywiste, dlaczego gra została wydana w takim stanie... kompletny brak kompetencji.
I wszystko na ten temat.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 11 Maj 2010, 19:54, w całości zmieniany 3 razy
#6 Wysłany: 11 Maj 2010, 20:16
Są też pozytywne sygnały - statki unikają uderzeń w port, brzegi lub w okręt gracza, stan pogody jest uwzględniony w SAVE, podobno poprawiono też obsługę procesorów jednordzeniowych. Widać jak statki kiwają się na falach, mogą zatonąć już po 5 minutach w wyniku zalania pokładu wodą...
Można zaobserwować że powoli poprawiane są bugi w grze, jednak oczekiwania co do patcha były zbyt duże.
Ja z pogody jestem zadowolony. W końcu po loadzie mam tą mgłę, którą mam normalnie.
Ja z patcha jestem zadowolony. To, czego najbardziej w nim oczekiwałem, zostało zaimplementowane
#9 Wysłany: 11 Maj 2010, 20:29
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Ja z pogody jestem zadowolony. W końcu po loadzie mam tą mgłę, którą mam normalnie.
Ja z patcha jestem zadowolony. To, czego najbardziej w nim oczekiwałem, zostało zaimplementowane
No, a jak to się odnosi do tzw. "100% real" i buga 20m na stadimetrze?
A może grasz na automacie?
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 11 Maj 2010, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#11 Wysłany: 11 Maj 2010, 21:31
Jeśli chodzi o jedno rdzeniówki, poprawili. Fajerwerki działają bez zarzutu, a na fale w o okół statku nie ma co narzekać. Ja jestem zadowolony z patcha
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
A ten błąd z odległością nie został wykryty z tydzień, dwa temu? Jak tak to liczę na wersję 1.3.
Ale na razie (1.2) jestem zadowolony, że save w końcu działa.
Więc tak wpływam do methil mgła po drodze ocieram się o niszczyciela nawet nie zareagował podpłynąłem do portu na odległosć 600-700m mgła opadła stoją niszczyciele przy samym brzegu puszczam torpedy w celu nawet nie zapalili szperaczy hmmm co jest nastepna znow wybuch ale mu nic sie nie stalo wynurzam sie wale z dziala nic taranuje go nic .Tyle na temata patcha.No i wiem czemu nie wybuchaja okręty w portach bo jak stoja przy brzegu sa niezniszczalne
Nie nawet mi sie nic nie stało jak go staranowałem okręty przy brzegu sa niezniszczalne.Kolejny przykład że dupa nie patch w zasięgu wzroku 4 okręty mam 1 torpede pakuje w najbliższego dobijam go z dziala co robią pozostale no oczywiście jak przystało na dżentelmenów silniki stop i czekają na swoją kolej na ostatniego zbrakło amunicji.Hmm a może to wina jakiegoś moda i się gryzie z patchem jak ma ktoś podobne sytuacje niech napisze.Bo mi się grac odechciewa
_________________ zycie to powolne umieranie
Ostatnio zmieniony przez crys 13 Maj 2010, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#18 Wysłany: 15 Maj 2010, 18:14
No to witaj w klubie Odstawiam ten syf na puleczke Nie bede instalowal dziesiatkow modow i kilkadziesiat fixow do nich zeby sensownie pograc.... Po co zmienic interfejs na wzor SH4 skoro moge pograc w samo SH4. Grafika to nie wszystko niestety....Uninstal
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Ostatnio zmieniony przez PL_Rapciu 15 Maj 2010, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Mam powyżej dziurek w nosie codziennego wgrywania modów AI eskorty jest denny czekam na konkretnego patcha lub moda w stylu GWX ,gra ma wielki potencjał ale jest mocno niedopracowana a jak mam grać w strzelanke to wole C.S. Zobacze za 2-3 m-c pewnie wyjdzie coś konkretnego teraz robie sio sh5 z twardziela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum