Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
jakoś w tym konwoju mało dużych statków, a jak były to pancerne czego efektem jest zatopienie losta z tylniej wyrzutni i bezskuteczne męczenie old passangera
załoga na tym statku to chyba sami macgyverzy
SH3Img@17-5-2010_21.4.28_984.jpg
Plik ściągnięto 113 raz(y) 80.78 KB
SH3Img@17-5-2010_21.19.40_359.jpg
Plik ściągnięto 111 raz(y) 81.17 KB
SH3Img@17-5-2010_21.45.26_484.jpg
Plik ściągnięto 124 raz(y) 21.47 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 19 Maj 2010, 10:11, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#2 Wysłany: 17 Maj 2010, 22:49
No i znowu mnie dorwali. Zszedłem na jakiej 190m a i tak mnie namierzyli. Mam pecha chyba, albo coś robię nie tak, że tak szybko mnie wykrywają. Trzeba też przyznać, że mam nie duże doświadczenie. Dzięki za wspólne pływanie. Jest naprawdę super.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#5 Wysłany: 18 Maj 2010, 00:34
petryko6 napisał/a:
No i znowu mnie dorwali. Zszedłem na jakiej 190m a i tak mnie namierzyli. Mam pecha chyba, albo coś robię nie tak, że tak szybko mnie wykrywają. Trzeba też przyznać, że mam nie duże doświadczenie. Dzięki za wspólne pływanie. Jest naprawdę super.
Nic się nie przejmuj chyba każdy z nas tak miał i czasem tak ma... popływasz to nabierzesz wprawy obserwuj Jacka on jest najlepszy w te klocki i nawet jak by konwój był z samych DD-ków to i tak by natopił i nie dał się wykryć i zatopić
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#8 Wysłany: 18 Maj 2010, 13:50
Dzięki, ale daj spokój, bo sie spalam ze wstydu.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#10 Wysłany: 18 Maj 2010, 20:20
petryko6 napisał/a:
No i znowu mnie dorwali. Zszedłem na jakiej 190m a i tak mnie namierzyli. Mam pecha chyba, albo coś robię nie tak, że tak szybko mnie wykrywają.
A właśne.
Swego czasu coś Finiasty wspominał, że robi jakiś film szkoleniowy typu "jak zatopić 50tys BRT w każdym patrolu pozostając niewykrytym".
Ale jaki jest obecny stopień zaawansowania prac to tego nie wiem...
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#11 Wysłany: 18 Maj 2010, 21:18
PL_Andrev napisał/a:
petryko6 napisał/a:
No i znowu mnie dorwali. Zszedłem na jakiej 190m a i tak mnie namierzyli. Mam pecha chyba, albo coś robię nie tak, że tak szybko mnie wykrywają.
A właśne.
Swego czasu coś Finiasty wspominał, że robi jakiś film szkoleniowy typu "jak zatopić 50tys BRT w każdym patrolu pozostając niewykrytym".
Co prawda otrzymałem film od Finka oglądałem ale gdzie mi tam do niego ...... nie mam szans,jak bym nie kombinował nie wychodzi.Chyba trzeba się urodzić z takim potencjałem niestety ja go nie posiadam
A właśne.
Co prawda otrzymałem film od Finka oglądałem ale gdzie mi tam do niego ...... nie mam szans,jak bym nie kombinował nie wychodzi.Chyba trzeba się urodzić z takim potencjałem niestety ja go nie posiadam
Powiem tak. Źle wykadrowałem i Wolfx może być świadkiem. Monitor jest bardzo mały i niewiele widać... Jak próbowałem montować wychodziło jeszcze gorzej. Wysłałem do Wolfx materiał, bo obiecałem. Ale film pełnoprawny wykonam innym razem, jak lepiej wykadruję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum