Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Wow... Nareszcie SHV zostaje powoli naprawione z podstawowych błędów...,
Szkoda, że Ubik nie płaci moderom za to, że wykonują za nich połowę roboty....
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#8 Wysłany: 30 Maj 2010, 15:49
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Wow... Nareszcie SHV zostaje powoli naprawione z podstawowych błędów...,
Szkoda, że Ubik nie płaci moderom za to, że wykonują za nich połowę roboty....
Właśnie tego mi w książce brakowało.
Myślę że Ubi było tego świadome od samego początku i doskonale wiedzieli co robić, jak robić, by się nie orobić a zarobić. .
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#9 Wysłany: 30 Maj 2010, 16:05
PL_Storm87 napisał/a:
Myślę że Ubi było tego świadome od samego początku i doskonale wiedzieli co robić, jak robić, by się nie orobić a zarobić.
Poniekąd słuszne działanie - w końcu gracze sami najlepiej wiedzą co i jak, doradzają sobie, udostępniają pliki nawet prawnie chronione. Ale to nie do końca tak, bo nadal nie udało się obejść kampanii "tylko" do 43, dodać nowych okrętów (i to nie tylko subów), a także pobawić się na powierzchni.
PS. To ty zaglądasz czasem do działu SH5???
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 30 Maj 2010, 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum