Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: paweł
#1 Wysłany: 10 Czerwiec 2010, 15:25 Problem z multiplayer
Dziś chciałem pograć w mp, ale napotkał mnie problem.
Po udanej rejestracji w grze na ubi.com, zalogowałem się i wybrałem pierwszy lepszy serwer. Wszystko dobrze, wybrałem jednostkę i zaznaczyłem gotowy. Ładuje się gra, gdzie za pierwszym razem ( tak gdzieś w 9/10 paska ładującego ) wywaliło mi do windowsa ( pisząc program przestał działać, nie wysyłaj etc)... Za drugim razem było podobnie, tylko że zaraz po tym jak pisało:" Kolejny dzień na wachcie ".
Dlaczego wywala mi do Windowsa ?!
Mam mod GWX 3.0 i spolszczenie do GWX 2.1/3.0. Mam także włączone niektóre mody. W singplayer nie mam takich problemów. Nie pamiętam na jakich serwerach grałem ( tak jak pisałem - pierwszy lepszy, chociaż i tak z 2 ich było ).
Dlaczego ?
Jeśli masz grę z GWX-em (dokładnie z 3.0)
to tak w skrócie, tylko z ludźmi którzy mają też GWX-a 3.0
możesz grać w multi.
Inaczej mówiąc ty z GWXem chciałeś zapewne dołączyć do
gry która postawiona była na czystej wersji SH III
Musisz patrzeć, większość gier na multi to czysta wersja gry (1.4),
choć czasem zdarzają się gry na GWXie, ale mają wtedy zapewne
w tytule dopisek GWX 3.
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#4 Wysłany: 10 Czerwiec 2010, 16:37
Oczywiście, że możesz. Odinstaluj z dysku SH3 z GWXem, następnie zainstaluj czystą wersję jeszcze raz, skopiuj folder z grą.
Masz teraz dwa foldery z SH3 z czego na jeden nakładasz sobie GWXa i już masz.
Cooo! Nie słuchaj Go. Nie wie co mówi. Ja polecam UTW. Napisał go "Ktoś" z W.A.R.D. (pewnie przez skromność nie chce się przyznać). Patche pisało paru chłopaków z PS. Wgraj i zapraszamy na patrole.
Ostatnio zmieniony przez PL_gregory_11 10 Czerwiec 2010, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum