Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
----11.07.1945-----
11.00
pogoda: brak danych
u-booty: IXD2 1943 (rekruci)
--------------------------------------
Odprawa (38 godzin temu)
...zrobimy wszystko dla zwycięstwa! Wspomoże was grupa lekkich okrętów wojennych, która uderzy we wroga. Wy natomiast macie zatopić jak najwięcej jednostek wroga, nawet za cenę swojego życia! Za Cesarza!...
PL_Fox6 i PL_CMDR Blue R (Finek)
U-129_von_Harpe - KIA • JCButler Class "USS Thaddeus Parker" - 1 350
---------------------------------------------------
Razem: 1 350 BRT
PL_Imidar - KIA
<<"Generator raportów SH3 v. 1.0" PL_Mirko>>
Eh, według mnie KIA-tor, chociaż konwój był fajny z pancernikiem, jednak niszczyciele nas powymiatały, i wszyscy zaliczyli KIA, Imidar, von harpe, Szylol i 45 min przed końcem Iroks. Upolowaliśmy tylko dd, bo było ich dosyć dużo, a załoga - rekrut, więc się te torpedy szybko się nie ładowały. Ja, gdy zestrzeliłem tą fregatę, prawie bym o nią uderzył, ale szybko zatonęła . Następnie, w konwoju trafiłem 3 torpedami w dziób krążownik, ale ham odpłynął przechylony do przodu. Walnąłem KIA 1 min. przed przeładowaniem, a przedemną przepływał fajny TT . Iroks przeżył bezpośrednie trafienie bombą głębinową , miał 99% integralności lecz opadał i walnął KIA na 246 m . Sczerze, to mam wątpliwości co do tego, czy patrol rankingowy.
fregata.jpg idzie na dno
Plik ściągnięto 148 raz(y) 45.75 KB
i szczątki po niej.jpg
Plik ściągnięto 147 raz(y) 40.98 KB
krążownik dostaje....jpg ... lecz nie tonie
Plik ściągnięto 151 raz(y) 45.87 KB
trafiony Iroks.jpg
Plik ściągnięto 178 raz(y) 16.5 KB
tabela 1.jpg
Plik ściągnięto 143 raz(y) 54.15 KB
tabela 2.jpg
Plik ściągnięto 140 raz(y) 55.22 KB
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 13 Czerwiec 2010, 11:17, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Piotrek
#2 Wysłany: 12 Czerwiec 2010, 21:54
powiem jedno, misja MA potencjał, ale chyba nie była testowana, trochę lepsza załoga i trochę silniejsi Japończycy (coś lepszego niż kutry rybackie z małym działkiem)
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#4 Wysłany: 13 Czerwiec 2010, 00:36
Cytat:
----11.07.1945-----
11.00
pogoda: brak danych
u-booty: IXD2 1943 (rekruci)
Hitler (zza grobu) w akcie desperacji wyslal na pomoc Japoni swierze zalogi ubotow, tylko skad on wytrzasnal te krypy i jak oni dotarli na wyspy? To pozostalo zagadka do konca wojny . Ale szczerze to nie wiem co autorom/autorowi chodzilo po glowie
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#6 Wysłany: 13 Czerwiec 2010, 10:14
Noi niestety na tym patrolu kończy się moja najlepsza kariera
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Było grać "Taniec we mgle" Ale tytuł
odstrasza co ?
371900 razy z rzędu ta sama misja błueee
Przepraszam, ale taki argument to w tym wypadku żaden argument.
Ta misja w tym rankingu była grana raz (co prawda były dwa serwery) i z tego co widziałem to był to początek lutego i nie brałeś w niej udziału, więc.
Zapytałem czemu miało to być nie rankingowe. Widzę że odpowiedzi brak, więc poprawiam podtytuł i patrol zatwierdzony.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 13 Czerwiec 2010, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum