Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
I'm InneCzasy.
Lat 27, żonaty, bezdzietny, bezpartyjny. Interesuję się zwierzakami wszelkiej maści, ale głównie szeroko pojętą terrarystyką. W SH2 grałem baaaardzo dawno, ale nie wiedziałem co zrobić by zagrać w sieci. Liczę, że teraz będę mógł się powyżywać!
Pozdrawiam!
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#7 Wysłany: 19 Styczeń 2006, 09:18
witaj ja też lubię gady mam zółwia stepowego świetny facet od września do kwietnia śpi, s później pasie się i opala w kojcu na podwórku. Nie szczeka, nie gryzie -jednym słowek ok.
Również witam w klanie,
Zapraszacie, zapraszacie, ale nie mogę weść na ventrilo, bo nie mam namiarów a co za tym idzie popływać łódką.... Widzę, że nie tylko ja jestem z okolic Łodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum