Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Panowie szlachta mam małe zapytanie. Co to jest za medal, i w jakich okolicznościach, się go daje, załodze ?
Poniżej dwa bliźniaki ten po lewej, to moje cacko po prawej w stoczni, a następny się buduje.Nie wiem czemu, ale zdięcia w programie, IrfanView jak zamieniam, na JPG wychodzą mi czarno białe. Coś w ustawieniach musiałem zrypać. Jak używacie tego programu, zróbcie fotkę z ustawieniami.
Wybiło mi w maszynowni, 6-ciu chłopa z 8-śmio osobowej załogi, i tych dwóch dostało te medale, tak mi się widzi. Ale jakoś nie wiem czemu nie mogłem, dać im tych medali dlatego się pytam o co tu chodzi ?? a tak chłopaki wyglądali
medal 1.JPG
Plik ściągnięto 11 raz(y) 38.66 KB
ranni.JPG
Plik ściągnięto 25 raz(y) 131.65 KB
Ostatnio zmieniony przez Sieczek 22 Czerwiec 2010, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
SILENT HUNTER 3 - My mod MEG3.0 Z jakiego innego serwera, można to pobrać ?? bo z tego, włoskiego to całą, noc pobierało, i nie pobrało. Transfer spadł do 8 kb\sek a komp nie będzie chodził, cały dzień bo do roboty człowiek idzie.
My mod MEG3.0 zostało ściągnięte ale jak pomyśle, że muszę silenta odinstalować potem znowu instalować, wszystkie mody to aż mi się nie chce co prawda , w grze jestem dopiero na 41 r. Tak że może się pokuszę
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#47 Wysłany: 22 Czerwiec 2010, 18:13
Sieczek napisał/a:
Wybiło mi w maszynowni, 6-ciu chłopa z 8-śmio osobowej załogi, i tych dwóch dostało te medale, tak mi się widzi. Ale jakoś nie wiem czemu nie mogłem, dać im tych medali dlatego się pytam o co tu chodzi ?? a tak chłopaki wyglądali
Nie mogłeś dać, jesteś pewien? Sprawdź raz jeszcze. Może pozycja medalu Jest źle napisana? Spróbuj kliknąć gdzieś obok nad lub pod nim i przeciągnąć. Czy może się przeciąga, a mimo to po "upuszczeniu" nie zostaje przyznany marynarzowi?
Panowie proszę uprzejmie o podpowiedzenie, mi w jakiej kolejności, instalować mody
1 Silent
2 : My mod MEG3.0
3 SilentHunterIII with GWX 3.0
war ship mod 3.0
bo sobie tak namieszałem że ... bardziej chyba nie można
Panowie źle się dzieje. " Jestem w grze, misje treningowe działają" { mam wszystkie mody zainstalowane odnośnie pływania pancernikami. }
1.GWX
2.MEG
3.Warship
I chcąc wejść do " muzeum albo, rozpocząć kampanie " w czasie wczytywania gry pasek dochodzi, do połowy i mówimy " sajonara" { dowidzenia } wychodzi gra do windowsa, i pisze że przepraszają za problemy. O co w tym wszystkim chodzi ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum