Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#1 Wysłany: 22 Czerwiec 2010, 19:08 Meg 3.0
Kolejna część najpopularniejszego moda graficznego SH3. zajmuje o 400mb więcej od wersji 2.0 ale dodaje naprawdę wiele. Polecam, sam wrzucałem na serwer gdyż z włoskiego wolno się pobierało.
Paczka typu "rar" rozpakuj (7zip lub winrar) rozmiar 636mb .
Działa na czystej, utw i gwx-ie.
Zapraszam do pobierania
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#12 Wysłany: 25 Czerwiec 2010, 20:08
Może i nie ma przezroczystej, ale jest na pewno inna niż zrobił ją sOnar.
Nie możemy nic zmieniać jeżeli pływamy w rankingu. Zapomniałem o tym zupełnie
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#14 Wysłany: 25 Czerwiec 2010, 23:08
Mody typu MEP, MEG i inne zmieniają sporo w środowisku i wyglądzie gry. Np widoczność, mgłę, czy też jak mówił sOnar przeźroczystość wody.
Na potrzeby rankingu zabronione jest modyfikowanie samodzielne UTW. Poza rankingiem możecie sobie robić z modami co chcecie.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#16 Wysłany: 26 Czerwiec 2010, 08:17
ALE MI NIE CHODZI O CAŁY MOD, WODĘ I INNE !!!
Tylko o teksturę.
Widziałem na screenach z jakiegoś patrolu że w UTW miał teksturę dymu z GWX ...
Przeszkadza to komuś? Ma taką samą objętość co dym w UTW tylko że inny wygląd. To samo np ze skinem U-Boota
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#17 Wysłany: 26 Czerwiec 2010, 09:02
My rozumiemy co mówisz, ale zmiana samej tekstury to już zmiana składnika modu, co ze względów regulaminowych jest zabronione - tak samo jak np. głupia zmiana napisu na burcie statku - to zmiana, która absolutnie nie ma wpływu na grę, ale jednak zmiana.
Proponowane zmiany mogą wejść ewentualnie w następny ranking - zauważ jednak że dym UTW zachowuje się "nieco" inaczej niż w klasycznym GWX i tak naprawdę trzeba by ocenić czy inna tekstura dymu zachowuje mroczny klimat UTW, za który m.in. tak cenimy tego moda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum