Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#4 Wysłany: 26 Czerwiec 2010, 21:33
Nooo. Trzeba przyznać, że nieźle to wygląda. Możesz mi zrobić jakąś fajną tapetę na kompa z moim nickiem PL_Petryko6 jeśli miałbyś czas i oczywiście ochotę.
Chciałbym coś z Ubootem, najlepiej Typu VIIC i gdzieś umieszczony mój nick. Będę Ci niezmiernie wdzięczny. Próbowałem sam coś stworzyć jednak brakuje mi talentu, który Ty bezsprzecznie posiadasz.
Ewentualnie coś na Nokię 5800 XpressMusic.
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#8 Wysłany: 26 Czerwiec 2010, 21:41
Napis najlepiej jakby był dobrze widzialny, co nie oznacza, że musi być na pierwszym tle.
Pozostawiam Ci dowolność koloru napisu, jednocześnie wierząc w Twój talent. Napis nie może też być w samych rogach tapety gdyż zostanie zasłonięty przez foldery z pulpitu.
Imię: Piotrek
#11 Wysłany: 15 Lipiec 2010, 11:54
Cytat:
Urodzony talent - szacun, po prostu szacun.
wystarczy dobry pomysł jak to ma wyglądać, reszta już sama się robi, bo nie wszystko musisz robić od zera
mimo wszystko fajnie robisz bo jest to czytelne, widziałem wiele projektów różnych szablonów na strony/fora to duża większość jest mało czytelna
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#12 Wysłany: 17 Lipiec 2010, 21:13
Jezeli nie wierzycie moge dac zdjecie... Brat mnie zapoznal z tym, jest informatykiem jest o 6 lat starszy, gdy widze jakie zeczy wyprawia ... Zaczalem sie tym interesowac, na poczatku przygody z komputerem zawsze bylem podniecony gdy cos umialem a reszta nie, wtedy to bylo zgranie ******, od 9 roku zycia do 10 robilem w Windows Movie maker... Myslalem ze jestem zajeb****, potem zaczalem patrzec na coraz lepsze filmy i zaczalem robic w SV 9.0c Potem w Adobe After Presets Do robienia dobrych filmow potrzebna byla grafika w ktorej od 11 roku zycia do dzis jest udoskonalana, Photoshopa mam obcykanego jak malo kto, Pozniej od 13 roku zycia udoksztalcam sie w Animacjach 3D w Adobe after effects, jest to program z takimi mozliwosciami ze nie maja one granic, dopiero teraz zaczynam 1 prace gdy wiem co i gdzie jest, Jezeli chodzi o kod, i mody grafike do gier to dziwna historia naprawde... Mialem na kompie fajna gre, sciagalem 300 programow do kazdego formatu pliku i patrzylem co w kazdym sie da zrobic... w niektorych grach naprawde wiem duzo, w sh3 umiem wiele ale jak wspomnialem nie mam weny, gdy zaczynam cos robic, zaraz przestaje mi sie chciec Kod html praktycznie znam ale PHP/WebspellCMS dopiero zaczalemsie uczyc, narazie wiem ze szybko zostanie to ogarniete... To na tyle
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#13 Wysłany: 17 Lipiec 2010, 22:48
woonteerxd napisał/a:
(...) gdy zaczynam cos robic, zaraz przestaje mi sie chciec
Poczekaj jak pójdziesz do normalnej roboty - po wypłacie to się człowiekowi dopiero nie chce...
Nie mówiąc o poniedziałku, piątku i tych wszystkich dniach gdy najlepsze co można zrobić to usiąść na dworze przy piwku i podziwiać piękno natury....
Ech, ale się rozmarzyłem...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#15 Wysłany: 18 Lipiec 2010, 13:58
PL_Matrose napisał/a:
NIE łamiemy prawa... Jakie piwko na ławce?
Miało być:
Nie zachowujemy się jak lump albo prymityw, który na ławeczce z butelczyną w ręku z kolesiami głośno komentuje otoczenie, tylko siadamy w ściśle wydzielonym miejscu, gwarantowanym i zapewnionym przez sprzedawcę, tzw ogródku piwnym, i wtedy mogą nam naskakać. A my mącząc (o ile kto ma) wąsy w złocistym napoju komplementujemy zalety lata.
UWAGA:
Jeśli w jakimś ogródku piwnym dostaniemy niezamawiany extra dodatek, to po jego konsumpcji (a jak) oraz obejrzeniu rachunku wzywamy kelnerkę, następnie prosimy szefa, a jak szefa nie ma to od razu straż miejską ze skargą na próbę wyłudzenia i oszustwa.
Towar niezamawiany nie podlega zapłacie.
Zlot we Wrocku, ogródek "Lecha" na rynku.
AAA ogródek piwny to tak... Bo raczej na ławce w parku siedząc przy piwku i laptopie z pełną kulturą osobistą, jak to zrobiliśmy z kolegami, było bez różnicy dla jakiegoś konfidenta, który pewno przechadzał się w pobliżu...
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#18 Wysłany: 10 Styczeń 2011, 23:26
no no woonteerxd mozesz z moją żonką przybić piątala bo ona poza pracą na lotnisku jest również fotografem i od kilku lat zajmuje sie tworzeniem grafik i jak tak patrze na twoją tworczośc i twoj wiek to naprawde jestem w szoku : O tylko sie nie zmarnuj
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
no no woonteerxd mozesz z moją żonką przybić piątala bo ona poza pracą na lotnisku jest również fotografem i od kilku lat zajmuje sie tworzeniem grafik i jak tak patrze na twoją tworczośc i twoj wiek to naprawde jestem w szoku : O tylko sie nie zmarnuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum