Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
panowie sOnar i PL_Storm87 dogadajcie się komu bardziej jest potrzebny 3dMax
p.s. u mnie tylko płyta się od kurzu psuje, a wam na pewno się przyda - sOnar zasłużył za mod UTW, a PL_Storm87 za MaGui
chcę mieć grafikę z moda MaGui i mod Sonara - to byłoby idealne rozwiązanie
Hej! Sorki, że ciut obok tematu wątku, ale czy takie rozwiązanie jest niemożliwe, czy tylko formalnie niepoprawne z uwagi na ten Wasz ranking? Inaczej: mozna spróbować na UTW zainstalować MaGui - czy będzie kaszanna ?
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#46 Wysłany: 18 Wrzesień 2010, 21:33
Możliwe, jak najbardziej, kwestia doboru plików które z MEG wrzucisz do UTW. Szkopuł w tym, że na oko MEG ma 16 km atmosferę, a UTW - 8km. Więc nie byłoby to uczciwe wobec innych graczy, gdybyś miał 2x szersze pole widzenia.
Imię: Krzysiek
#47 Wysłany: 15 Sierpień 2011, 11:20
Witam...
odświeżę trochę temat, gram na GWX 3 i właśnie niedawno ściągnąłem Meg 3 do tego... niestety po zainstalowaniu Meg 3 wywala mnie do win, misji pojedyńczej, kampanii czy nawet muzeum nie mogę włączyć.... co ciekawe grając akademie idzie wszystko jak powinno..
wie ktos o co chodzić może ? słyszałem, że Meg może współpracować normalnie z GWX dlatego proszę o wskazówkę co może być nie tak...
Pozdrawiam
Imię: Krzysiek
#51 Wysłany: 16 Sierpień 2011, 15:18
Nic się nie stało... zdaża się
Mnie natomiast dziwi wiadomość w pierszym poście jakoby Meg 3 współgrało z GWX i UTW...
jak tam jest z UTW to nie wiem ale próbowałem z GWX i niestety moge sobie skreślić jeden dzień z mojego życia - męczyłem się cały dzień by je razem dograć i nie dało rady.
Chyba, że o czymś nie wiem ??
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum