Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#3 Wysłany: 25 Lipiec 2010, 10:07
Witam Rapciu.
Jakiś dodatek . A i owszem jakiś na pewno tylko że straciłem już rachubę ile ich zainstalowałem. Ściągnąłem z neta około 40 GB różnych dodatków tak ze już mi miejsca na dysku zabrakło.
Kiedyś ktoś zrobił nawet nasze lotnisko i okolice Lubina ale to było jak dobrze pamiętam chyba w FS 2002
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#4 Wysłany: 25 Lipiec 2010, 13:49
Interesuje mnie dodatek gdzie zarzadzasz wlasna firma przewozowa. Jedna biedna maszyna (chyba nawet helikopter) i latasz z poczta lub innym towarem. Sam ustalasz trasy, tankowania i inne duperele
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
#5 Wysłany: 25 Lipiec 2010, 19:43
Tego typu misje są do pobrania miedzy innymi z tych stron co Ci podałem
Ja mam jeszcze jakiś dodatek pod tytułem „Acceleration” .Daje to możliwość latania F-18
Z lotniskowca akcje ratownicze z udziałem helikoptera i takie tam pierdoły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum