Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#21 Wysłany: 7 Sierpień 2010, 20:26
Panowie mam aktualnie zainstalowane SH IV od razu mówię że nigdy nie pływałem na 100% realizmu i jestem mniej niż "0" w tej serii ale jeśli chcecie nie widzę problemu hostować mogę tylko potrzebuję misji które ewentualnie zechcecie rozegrać proszę więc podać informacje czyli termin rozgrywki i jeśli będę mógł postawię grę i popłyniemy patrol SH IV .
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#22 Wysłany: 7 Sierpień 2010, 20:37
Hmmm... było kilka prób, szczególnie że Finek opanował zarządzanie eskortą (czyli wszyscy polują na okręty eskorty), niestety chłopak nie ma ostatnio czasu, a poza tym wakacje...
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#23 Wysłany: 7 Sierpień 2010, 20:44
PL_Andrev napisał/a:
Hmmm... było kilka prób, szczególnie że Finek opanował zarządzanie eskortą (czyli wszyscy polują na okręty eskorty), niestety chłopak nie ma ostatnio czasu, a poza tym wakacje...
Tak wiem Finek zajęty,wszyscy a przynajmniej większość , mają wakacje lub cieszą się urlopami . Ale jak by co ja wciąż pracuję i często zaglądam na forum i na vento więc jak będą chętni to mogę hostować .
Tak wiem Finek zajęty,wszyscy a przynajmniej większość , mają wakacje lub cieszą się urlopami . Ale jak by co ja wciąż pracuję i często zaglądam na forum i na vento więc jak będą chętni to mogę hostować .
A ja nie mogę hostować Po zmianie operatora mam ciągle problem. Nie udało mi się przez router przepuścić sygnału.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum