Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 14 Sierpień 2010, 08:09 Nazwa drinka i jego skład
No, wakacje się kończą powolutku to może byśmy pochwalili się, jakimi to ezgoztycznymi drnikami co poniektórzy się raczyli???
Uprzedzam, że chwalić moga się jedynie osoby, które ukończyły 18 lat!
Wszak alkohol szkodzi zdrowiu.
Mój przebój sezonu:
Drink SPUTNIK!
Sposób przygotowania i spożywania:
Do szklanki (najlepsza typowa do herbaty) wlewamy do połowy spirytus a następnie uzupełniamy całość wodą.
WYPIJAMY PÓŁ!
Następnie uzupełniamy do całości spirytusem.
WYPIJAMY PÓŁ!
I znów do całości spirytusem.
WYPIJAMY PÓŁ!
Całość ćwiczenia powtarzamy do momentu, gdzy zaczniemy słyszeć dźwięki z KOSMOSU....
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#2 Wysłany: 14 Sierpień 2010, 09:40
Nie ma to jak radzieckie "wynalazki"... Zainteresowanych zgłębianiem tematu odsyłam do książki Wieniedikta Jerofiejewa "Moskwa - Pietuszki", gdzie znaleźć można chociażby takie "specyfiki":
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#7 Wysłany: 14 Sierpień 2010, 15:11
PL_Marco napisał/a:
Jak byliśmy na zlocie i przyniosłem szklankę od herbaty to mnie towarzystwo wysłało z powrotem do kuchni szukać czegoś normalnego.
To już szklanka dla nich zamała
A tak skoro nie mogę się tu pochwalić żadnym nowoczesnym trunkiem ani drinkiem to powiem tylko że miałem okazję pić spirytus ze znicza bo alkohol był ale szkła zabrakło
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#8 Wysłany: 14 Sierpień 2010, 15:14
PL_wolfx napisał/a:
To już szklanka dla nich zamała
A tak skoro nie mogę się tu pochwalić żadnym nowoczesnym trunkiem ani drinkiem to powiem tylko że miałem okazję pić spirytus ze znicza bo alkohol był ale szkła zabrakło
SZLAG!
Miałem skończyć przepalankę!
(Przyrządzać a nie dopijać)
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 14 Sierpień 2010, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Heh, zawsze się zastanawiałem skąd u ludzi pociąg do podbicia wszechświata... I dlaczego Ruscy tak bardzo starają się być przodownikami w tej dziedzinie.
No, to teraz wiem
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum