Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: marek
Ulubiona Gra: SH 1,2,3,4,5, DD RBRALLY
Wiek: 53 Dołączył: 05 Wrz 2010 Posty: 6 Skąd: Dzierzionow
#1 Wysłany: 7 Wrzesień 2010, 21:45 pomoc w instalacji
Proszę Szanownych, zainstalowałem SH3-KK suróweczkę całą resztę tak jak podaje link pomocny i niestety nic się nie dzieje.Prośba co robię nie halo, żeby funkcjonowało.Nic się nie zmieniło, wszystko wygląda tak samo.UTW, patch 1.5 misje Wiosna 2010.Sprzet chodzi na windzie 7.Z góry dziękuję za porady.A ha najważniejsze, majtek ze mnie jeśli chodzi o kompyterki
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#2 Wysłany: 7 Wrzesień 2010, 22:08
Hmm, po kolei czyli od początku
Instalujesz SH III następnie instalujesz UTW i Patch 1.5 i to wszystko.Pakietu misji nie musisz instalować , ja też mam SH III z KK i mi normalnie gra chodzi na Win 7.
Pytanie czy miałeś wcześniej zainstalowaną grę i jakieś mody być może musisz usunąć grę wyczyścić rejestr systemowy i ponownie zainstalować SH.
Może być jeszcze inna możliwość sprawdź jak masz ustawione odświeżanie monitora być może masz za nisko ustawione odświeżanie ustaw co najmniej na 70Hz na koniec masz jeszcze link do tematu może tam znajdziesz odpowiedź http://forum.polishseamen...der=asc&start=0
#3 Wysłany: 7 Wrzesień 2010, 22:36 pomoc w instalacji
Dziękuję za odp, i pomoc .Miałem zainstalowaną grę , odinstalowałem.Z tymi kluczami to nie bardzo kumam co i jak, natomiast spróbuje zainstalować jeszcze raz i zobaczę co i jak.Mam nadzieję, że pójdzie.Oczywiście zmanę gry powinienem widzieć na multi, na singlu czy karierze nie będzie zmian czy się mylę?
#5 Wysłany: 9 Wrzesień 2010, 21:28 pomoc w instalacji
Wszystko działa jak należy, po zapoznaniu się z UTW składam wyrazy Szacunku dla Sonara za tak wspaniałą robotę.To fantastycznie , że są wśród Nas tacy ludzie jak Sonar, którym się poprostu CHCE. Gra nabrała kompletnie innego uroku, klimacik ponury, taki jak ma własnie byc.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#6 Wysłany: 10 Wrzesień 2010, 08:13
Fajnie że działa to teraz zapraszamy na wspólne patrole SH III no i oczywiście na patrole rankingowe w październiku ale to już wiesz więc szkól załogę i do boju
#7 Wysłany: 10 Wrzesień 2010, 16:13 Re: pomoc w instalacji
kpt. Dzik napisał/a:
:8) Wszystko działa jak należy, po zapoznaniu się z UTW składam wyrazy Szacunku dla Sonara za tak wspaniałą robotę.To fantastycznie , że są wśród Nas tacy ludzie jak Sonar, którym się poprostu CHCE. Gra nabrała kompletnie innego uroku, klimacik ponury, taki jak ma własnie byc.
Dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że mod Ci się spodobał. Kosztował 2 lata pracy. Życzę Ci szampańskiej zabawy w mrocznym świecie UTW...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum