Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam. Pobrałem wszystkie pliki potrzebne do wzięcia udziału w rankingu. Problem pojawił się przy pobieraniu drugiej części pakietu UTW. Udało się za czwartym razem. Wypakowałem obie części UTW do jednego katalogu chciałbym instalować wszystko wg. instrukcji, ale nie wiem czy zostały pobrane prawidłowo. Plik UTW.part2 w środku jest pusty. Czy to prawidłowo, tak ma być ? Stąd moja prośba, może do autora o zamieszczenie sum kontrolnych plików, jeśli jest taka możliwość. Wydaje mi się, że byłoby to wskazane i przydatne. Jest tak przecież w GWX.
Co do sumy kontrolnej, dziękuje za uwagę, faktycznie jest to przydatne i postaram się to dodać jak tylko znajdę chwile czasu. Na razie zobacz tylko czy rozmiar się zgada chociaż.
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#3 Wysłany: 29 Wrzesień 2010, 21:37
Dziękuję za odpowiedź. Nie ma pośpiechu. Rozmiar obu plików po pobraniu się zgadzał. Po wypakowaniu jest jeden plik exe 639 MB. Jeśli tak ma być to w porządku.
Tak, zgadza się po wypakowaniu powinien powstać jeden plik exe o
rozmiarze: 639 MB (bajtów: 670 826 917).
Bo to jest zasadniczo podzielone właśnie rarem na 2 części aby było wygodniej ściągać.
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#5 Wysłany: 29 Wrzesień 2010, 21:57
Ponownie dziękuję. Dokładnie takiej wielkości jest plik. Przy okazji, żeby nie zakładać nowego tematu, aby pograć z wami w sieci i w rankigu, który rozpoczyna się pojutrze muszę najpierw zarejestrować się pod tym adresem ?
https://secure.ubi.com/login/Login.aspx
I jeszcze jedno, jak mam trafić do was na codzienne rejsy ? (jak piszecie staracie się pływać codziennie wieczorem). Wybaczcie ale jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o sieciowe rozgrywki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum