Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 1 Październik 2010, 23:40 Problem z głosami oficerów
Cześć. Tym razem proszę o pomoc w kwestii następującej: miesiąc gry (w SH3), tj. 1 sierpień 1939 r. i wszystko było OK. Wczoraj zapisałem grę jak zwykle - nic nie wskazywało na kłopoty. Dziś gdy odpaliłem gierkę - mam wszystkie głosy "otoczenia", tj. np. szum wiatru i fal, odgłosy okrętu itp. ale... nie ma głosów oficerów, którym wydaje komendy! Czy spotkał się ktoś z takim problemem i wie jak go rozwiązać? Wczytałem misję pojedynczą i jest to samo! Żadnych modów oprócz tych z GWX 3.0 (w komplecie) nie instalowałem... Grę odpalam przez SH3 Commandera.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi!
_________________ My też mieliśmy swojego wilczka! ORP WILK
A może to wina sprzętu? Jaką kartę dźwiękową posiadasz?
Ja miałem podobny problem z Audigy S-Fi Xtreme. W moim przypadku pomogło ustawienie w opcjach dźwięku głośności ogólnej oraz efektów na -2 dB.
Raz też miałem kłopot z dźwiękiem z powodu gryzących się kodeków divx - bodajże pakiet K-Lite.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum