Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam.
Wiem, że już to kiedyś gdzieś było lecz nie mogę tego znaleźć.
Chodzi o to jaka jest lokalizacja pliku z filmikiem kolekcji klasyki, bo działa mi na nerwy ten Franek Kimono i chciałbym filmik wyrzucić.
Dzięki.
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#3 Wysłany: 13 Październik 2010, 16:35
No tak, to działa, ale byłem ciekawy gdzie znajduje się ten filmik bo w folderze z innymi filmikami go nie widzę.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 13 Październik 2010, 16:42
Jest zapewne wewnątrz pliku *.exe w bibliotece exeka... także raczej go nie znajdziesz. To tylko domysły ale poparte praktyką po grzebaniu w wielu plikach
Ostatnio zmieniony przez sOnar 13 Październik 2010, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum