Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#1 Wysłany: 13 Październik 2010, 11:18 Ahoj
Witam wszystkich, jestem tu nowy wszak wasze forum nie jest mi obce bo wchodze na nie juz cho cho cho (a może i dłużej). Jednak wkońcu postanowiłem sie zarejstrować, bo mimo ładnych kilku lat spędzonych nad SH III nadal mam pewne pytania bez odpowiedzi (nie wspominając już o SH IV) i tak dalej i tak dalej).
Kilka słów o mnie, tak więc jestem z Sosnowca i mimo tego iż do najbliższego morza mam ponad 600km to marynistyką interesuje sie właściwie od dziecka, podobnie z historią (a zwłaszcza okresem obejmującym II WW)
Mam 23 lata, pracuje, i w tygodniu dość czesto wieczorami odpalam kompa i zatapiam wrogie jednostki. Poza marynistyka interesuje sie również ASG (Air Soft Gun), kilka lat byłem dowódcą jednej z grup dziś dość dobrze znanej (tia i zajechało lansem +5). Gry w które zdarza mi sie grywać to przede wszystkim gry wojenne takie jak Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, itp itd, oraz jeden nieśmiertelny dla mnie tytuł sportowy, Pro Ewolution Soccer.
To by było na tyle, Pozdrawiam.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#5 Wysłany: 13 Październik 2010, 15:30
Witam, witam he he ja mam do najbliższego morza w pierony i jeszcze trochę ( z 1000 km będzie) i też się interesuję Marynistyką, tak jak z resztą wszyscy na tym forum
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#8 Wysłany: 13 Październik 2010, 16:16
Witam.
Jeśli chcesz pływać z nami i jednocześnie posiadać SH3 z GWXem, możesz zrobić dwie wersje gry tylko trochę roboty z przeinstalowywaniem.
Zapraszamy na wirtualne morze.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#9 Wysłany: 13 Październik 2010, 16:47
Witaj Raven!
Jeśli chcesz z nami grać multi może spróbuj U-BOATS: TOTAL WAR z działu download
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#11 Wysłany: 13 Październik 2010, 17:57
Witam i zapraszam na wspólne patrole. Z Sosnowca powiadasz ? To witam szczególnie, bo ja z Będzina jestem
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#12 Wysłany: 13 Październik 2010, 19:07
No to panowie z Będzina, Dąbrowy i okolic zapraszam na browarka
PS. Tzn że na multi nie gracie z GWX'em ? tylko z UTW ?, czytam to forum juz ładny kawał czasu ale jakos nigdy szczegolnie nie przywiazywałem wagi do multi
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#16 Wysłany: 16 Październik 2010, 12:46
Witam.
Jak to miło powitać ziomka z Zagłębia
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#18 Wysłany: 20 Październik 2010, 16:27
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Witamy na pokładzie!
Ps. Jak to jest możliwe, że duża część podwodniaków jest zawsze z południa?
Bo u nas kiedyś było morze
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum