Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Czy istnieje mod zmieniający muzyke w sh3??albo np. jak można wrzucić swoją muzyke np. żeby grała w gramofonie na ubocie , a już świetnie by było znaleźć muzyke do sh3 z filmu U-boot , taki sami jaki jest do SH2
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#2 Wysłany: 29 Styczeń 2006, 15:56
Pewnie ze mozna Plumkalem w SH3 z dobra techniawka w tle Na necie mozna znalezc rozne mody zmieniajace muzyke z gramofonu. Orginalne audycje z tego okresu. Poszukaj w folderze z gra folderu zatytulowanego "gramofon" a reszte juz wiesz....
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
"Kultura" kol "starszy sternik" pytał o coś innego a ty mu co innego.
Od siebie dodam że w realu na pewno pomógłby cię wykryć (często podczas ścigania kapitan U-Boota wydawał przecież rozkaz zachowania absolutnej ciszy na okręcie). Woda doskonale przenosi fale dźwiękowe, a w dodatku kadłub okrętu podwodnego dodatkowo spełnia w takim wypadku role wzmacniacza tego dźwięku. (jak jakaś część np. pompa wydaje drgania etc.).
Ale nie wiem czy wzięto to pod uwagę w grze, choć skłaniam, się że tak. Więc jak cię szukaj,ą prędkość około 3 węzłów (a najlepiej 1) i możesz ogłosić cisze na pokładzie.
Tylko pamiętaj po wydaniu rozkazu ciszy na pokładzie nie naprawiają okrętu, nie pompują wody i nie lądują torped.
No powiedzmy prawda leży po środku. Bo autor tematu pytał o coś innego i dostał w sumie na to odpowiedz, a starszy sternik pytał o co innego.
Wiedz może dajmy sobie spokój i nie mieszajmy w to "bandy czterech ......."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum