Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#41 Wysłany: 6 Grudzień 2009, 18:05
Lütjens napisał/a:
Mam takie pytanie - czy wszystkie gry muszą być zgodne z rzeczywistością???
Czy muszą być na wydarzeniach autentycznych??? - bo jeśli nie są to są "be" ???
Oczywiście że nie.
Tylko czytając takie opisy mam wrażenie że dodatek zrobiono na siłę żeby wydoić jeszcze trochę kasy. Są gry które okazują się dobre i są takie które kończą się totalną klapą. Natomiast tu jest mowa o płatnym "dodatku", zawierającym rewolucyjne (jak zawsze) dodatki do gry...
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#42 Wysłany: 6 Grudzień 2009, 20:22
po prostu zaczynają robić system z MMO... Płacisz za Premium i masz bonusy... Chcą tylko wydoić więcej kasy z graczy (a Blizzard i WoW biją wszelkie rekordy w tej dziedzinie)
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#43 Wysłany: 23 Październik 2010, 21:32
Ehhh... niezwykle przyjemnie czyta się starsze wiadomości.
Ale! Darth Mod Ultimate Commander - Dopiero teraz zainstalowałem i jestem w niebo wzięty Przebija nawet nowego Napoleona. Najlepsze to są chyba nowe bitwy morskie
1200 POST
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 23 Październik 2010, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum