Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 20 Kwiecień 2010, 18:06
to w PS BSM jeszcze żyje? bo mi się wydawało że większość graczy albo nie ma albo zajmują się czymś innym.
Z tego co pamiętam grało się kiedyś z Boolem, Hagalem, Andrevem i Pasterzem (główni twórcy map), Makarowem i kimś jeszcze (Darito?). Ja mogę zagrać ale przez brak mikrofonu mogę być tylko na nasłuchu
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#6 Wysłany: 24 Październik 2010, 13:09
ja mogę powiedz kiedy i gdzie
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#8 Wysłany: 25 Październik 2010, 18:43
dla mnie wczoraj był udany patrol w BSM, grałem z tobą najpierw sparing
Stalowe potwory
Iroks-Japonia Hunter_Silent13-USA
Ocalałe okręty Japoni-Żaden
Ocalałe okręty USA -Pensylvania-BB, HMS Warsprite-BB, USS Northampton-CA,HMS Exeter-CA
Jednym słowem dostałeś po kapciach i to nieźle
Potem była Bitwa na morzu Jawajskim
Hunter_Silent13 i Iroks-USA Vs Grossadmiral-Japonia
Opis:
Powiedziałem Iroksowi żeby schował okręty za wyspami a wrogie statki będą wchodzić pod ogień luf
No i stało się puściłem jednego CL i DD w wąski przesmyk, reszta okrętów poszła większym przejściem
Najpierw Clemson zaatakowałem zbliżające się jednostki a De Ruyter ostrzeliwał wrogie DD za wyspy, zniszczyłem 2 DD i wrogiego CL Kuma a straciłem tylko jednego DD clemsona
Tymczasem w większym przejściu Iroks ustawił 2 CA i niszczył wszystko co wpływało, ustawiłem tam 2 swoje CL [Obydwa straciłem bo jak wpłynęły Japońskie CA to moje CL mogły się schować ale były na tyle uszkodzone że Iroks ogniem z Exetera je dobił i wygraliśmy bitwę statków
A 3 misja to była typowa bijatyka w której Yamato zatonął pod nawałem torped z Avengerów
W tej misji Iroks dowodził Yamato
Ja byłem po stronie USA i miałem Lexingtona i razem z EST_PL stary znajomy z Battelstations rozgromiliśmy wrogie samoloty które osłaniały Yamato, Avengery i Iowa dokończyły dzieła
Ale fajnie się grało trzeba zebrać teraz większą ekipę na Vento prawda Iroks?
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 25 Październik 2010, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
#10 Wysłany: 25 Październik 2010, 19:57
no edytora nie ma ale chyba z BSM dostaliście poradnik tworzenia map, sam go miałem i coś tam robiłem [przynajmniej próbowałem]
Tylko o wiele dłużej trzeba się napracować niż w SH III
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum