Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#21 Wysłany: 26 Październik 2010, 20:28
Cod 2.... nie ma? a to pech! Założę się że to miałem. No cóż, może postaram się to zdobyć inną drogą, byle z wami pograć, bo z tego co pamiętam, zabawa była świetna.
Reaven- jak można ASG porównywać do gier komputerowych jedyne podobieństwo, to poziom lansu w ASG/
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#23 Wysłany: 28 Październik 2010, 15:22
Cytat:
Heh, raven - a 6 godzin kampanii zmieni Twoje nastawienie ?
Bo na tyle jest kampania planowana według kolesi z Hyper.TV - wczoraj akurat miałem pecha oglądać felieton w temacie BlackOps.
No cóż... kampania w CoDzie ZAWSZE była mocą jego stroną. O dziwo, liniowość i pełne oskryptowanie, przynoszą bardzo dobry efekt. Ilość owych skryptów rośnie z każdą częścią (c już tak dobre nie jest). A długość? 6 godzin? W wieluuu FPSach (i wszystkich CoDach) - kampania nie jest dłuższa. Pytanie tylko, czy będzie tak skonstruowana, byś przeszedł ją jeszcze raz... i jeszcze. CoDa 1 przechodziłem mnóstwo razy.
Jednak głównym atutem gry powinno być multi. Nie zmieni się ono zbytni - twórcy usuną skandaliczne rozwiązania z MW2, dodadzą więcej tub, ale też wprowadzony zostanie system rozwoju postaci, znany z niektórych gier RPG (wszystko kupujemy za punkty, a nie dostajemy na jakimś poziomie). Podobno możliwe są równierz zmiany kamuflażu i ubioru naszego wojaka, co było by nowością w Codzie (w Medal of Honor AA, było już cuś takiego). Podsumowując - będzie więcej bajerów, gra będzie szybka, zręcznościowa i na pewno nie taktyczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum