Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#1 Wysłany: 26 Październik 2010, 20:08 Plastikowy model U_BOOTa (pytanie)
Panowie poszukuje juz od dłuższego czasu jakiegoś konkretnego modelu okrętu podwodnego najlepiej niemieckiego z okresu II WW czyli po prostu szukam U-BOOTa niestety okazuje sie ze w naszym pięknym bądz co bądz kraju ciężko jest znaleść taki model w dość małej skali (w sensie chodzi mi o dość spory okret z 50cm) i tu powstaje pytanie ktoś coś wie o takich plastikowych modelach ? gdzie mozna kupic za ile itp itd ?
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#4 Wysłany: 26 Październik 2010, 22:30
No dokładnie. Podczas transportu mogą się wydarzyć różne rzeczy.
Jeśli jest u Ciebie jakikolwiek sklep modelarski, to ugadaj się ze sprzedawcą a na pewno Ci zamówi. Dla niego to też będzie zarobek przecież.
Panowie poszukuje juz od dłuższego czasu jakiegoś konkretnego modelu okrętu podwodnego najlepiej niemieckiego z okresu II WW czyli po prostu szukam U-BOOTa niestety okazuje sie ze w naszym pięknym bądz co bądz kraju ciężko jest znaleść taki model w dość małej skali (w sensie chodzi mi o dość spory okret z 50cm) i tu powstaje pytanie ktoś coś wie o takich plastikowych modelach ? gdzie mozna kupic za ile itp itd ?
polecam jeżeli o to chodzi modele revella, jest model U-99 klasy VIIC który ma długość 530mm można go chyba za jakieś 75 zł
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ja osobiście polecam model 1:72. Widziałem taki u Zyźka. Naprawdę fajny. Więcej detali. Jakieś blachy i może byc naprawdę dobrze.
PS. Zyziek co z tym twoim ubotem? Coś ruszyło do przodu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum