Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 19 Wrzesień 2010, 20:55 Zmodowany SH3 od początku...
Cześć Wszystkim - tym, którzy mnie jeszcze pamiętają szczególnie!
Nadchodzi zima i chciałbym popłynąć kilka patroli w singla (po kilku latach). Czy może mi ktoś (szczególnie proszę "starą" gwardię) pomóc wybrać GWX'a i mody jakie aktywować, może pomóc w przejściu instalki wszystkiego co potrzebne? Chodzi również o mody dodatkowe czy fajne programiki jak SH3 Commander (nawet nie wiem, czy to jeszcze jest, czy może coś nowszego). Nacisk kładę na singla (no niestety, ale może się to zmieni...)! Instalka od zera, gdyby ktoś pytał - kolekcja klasyki.
Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam!
_________________ My też mieliśmy swojego wilczka! ORP WILK
Imię: Jakub
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
#2 Wysłany: 28 Wrzesień 2010, 12:17
Witam!
Ja jestem całkiem nowy na forum, ale dziwie się, że jeszcze nikt Ci nie odpowiedział.
Może to co Ci zaraz napiszę to nie to co dokładnie oczekujesz, ale zawsze coś.
Też mam SH3 kk i długo grałem na "gołym" ale się okazał trochę nudnawy...
Niedawno zainstalowałem GWX 3.0, do tego spolszczenie i tylko dwa dodatkowe mody.
Jeden dodaje spaliny diesla i wodę ściekającą ze śluz powietrznych, a drugi flagę na u-bocie i wysuwanie anteny.
Co nie znaczy, że nie mam zamiaru instalować więcej modów, ale i tak skupie się na modach graficznych, bo granie i tak już jest przyjemnością.
W związku z tematem mam dwa pytania:
-czy po zachowaniu save'ów z karier,y przeinstalowaniu gry SH3 kk, zainstalowaniu GWX3,0, bede mógł ją kontynuować ?
-czy w GWX 3,0 jest możliwośc ustawiania poziomu realizmu tak, jak w gołym SH3?
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#7 Wysłany: 5 Listopad 2010, 12:53
Amberos napisał/a:
Witam
W związku z tematem mam dwa pytania:
-czy po zachowaniu save'ów z karier,y przeinstalowaniu gry SH3 kk, zainstalowaniu GWX3,0, bede mógł ją kontynuować ?
-czy w GWX 3,0 jest możliwośc ustawiania poziomu realizmu tak, jak w gołym SH3?
Z góry dziękuje za odpowiedzi
1 Nie chcę wprowadzić Cię w błąd(dokładnie nie pamiętam) ale prawdopodobnie tak
2 Tak jest możliwość wybrania poziomu realizmu na którym chcesz grać
Żeby save mógł działać co da możliwość kontynuowania kariery po ponownej instalacji gry musi być spełniony jeden z poniższych warunków:
1) Save jest wgrywany do gry w identycznej wersji oraz identycznym zestawie modów/patchy
2) Save został wykonany w bazie przed lub po zakończeniu patrolu.
Inaczej save nie będzie działał co spowoduje konieczność uruchomienia kariery od początku.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 5 Listopad 2010, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za informacje.
Słuchajcie a jak to jest ze spolszczeniem do GWX 3.0?
Nie moge znaleźć takowego, źle szukam, czy go nie ma? -Czytałem, że do GWX3.0 pasuje spolszczenie z GWX'a 2.1, może dlatego go nie ma...??
Wielki dzięki
Popylam już na gwx3,0+ spolszczenie do 2,1 i moge kontynuować kampanie
Wypas, ale jeszcze jedno pytanie-wydaje mi się, że czytałem o tym jakoby w gwx rozdziałka ekranu mogła być większa, a nie widze możliwości przestawienia...
Czy to można zrobić, jeśli tak to jak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum