Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witamy
Zapraszamy na obecnie trwający ranking SH3 oraz oczywiście na patrole multi w SH4 )
Informacje na temat spotkań w SH4 z reguły pojawiają się na krzykaczu (shoutbox) ale czasem co bardziej nakręcony kapitan pisze w tym temacie także posty
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Dzięki za przyjęcie. Mam od razu pytanko: co jest lepsiejsze do gadania, mikrofon czy mikrofon ze słuchawkami? I o której mniej więcej są patrole? Bo nie ukrywam, że bardziej interesowałyby mnie godziny wieczorne
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#6 Wysłany: 12 Listopad 2010, 14:48
nie wiem co do pierwszego ale ja mam normalny mikrofon i jakoś problemów nie ma (czasem tylko karta dźwiękowa go za bardzo podkręca...) ale co do patroli to ogólnie są koło 19-20, czasem chłopaki z SH3 zaczynają o 19 ale przeważnie o 20
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#10 Wysłany: 14 Listopad 2010, 08:45
witam, witam
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum