Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#3 Wysłany: 18 Listopad 2010, 19:21
w partolu udzial wzieli:
kwiatek13 - KIA (wyszedl z gry), zatopil 1 cel 10800t
Majama_PL - surv, zatopil 4 cele, 11813t
gregory11 - surv, zatopił 2 cele, 7205t
Reaven1916 - KIA, bez zatopień
PL_supertux - KIA, zatopil 1 cel, 24803t
Mamy pewne wrażenie niesprawiedliwości dla kwiatka bo zapowiadal wyjscie z gry po poltorej godzinie i tak tez zrobil, ale nie bylo osoby wtedy która by mogla potwierdzic że on zyje, wiec KIA.
Zapewne niektore cele moznaby podzielic, ale kto wie które? Moja pierwsza salwa 4 torped zaskutkowala 3 trafieniami i żadnym zatopieniem, nie wiem co trafilem bo chowalem sie przed korwetą, a po przeladowaniu torped juz byly inne cele blizej, za to dwa plonace uciekały w konwoju i uciekly ostatecznie.
Pod koniec misji zostalem sam, bo reszta juz niezagrozona lub zatopiona wyszla z gry, był tylko supertux na obserwatorze jako serwer. Fuksiarsko trafilem niszczyciela gdy słalem torpedy za znikajacym we mgle konwojem. Myślałem że zostal tylko uszkodzony i odplynal a tu jednak jest w tabelce.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#5 Wysłany: 18 Listopad 2010, 19:51
majama napisał/a:
w partolu udzial wzieli:
kwiatek13 - KIA (wyszedl z gry), zatopil 1 cel 10800t
Majama_PL - surv, zatopil 4 cele, 11813t
gregory11 - surv, zatopił 2 cele, 7205t
Reaven1916 - KIA, bez zatopień
PL_supertux - KIA, zatopil 1 cel, 24803t
Mamy pewne wrażenie niesprawiedliwości dla kwiatka bo zapowiadal wyjscie z gry po poltorej godzinie i tak tez zrobil, ale nie bylo osoby wtedy która by mogla potwierdzic że on zyje, wiec KIA.
Zapewne niektore cele moznaby podzielic, ale kto wie które? Moja pierwsza salwa 4 torped zaskutkowala 3 trafieniami i żadnym zatopieniem, nie wiem co trafilem bo chowalem sie przed korwetą, a po przeladowaniu torped juz byly inne cele blizej, za to dwa plonace uciekały w konwoju i uciekly ostatecznie.
Pod koniec misji zostalem sam, bo reszta juz niezagrozona lub zatopiona wyszla z gry, był tylko supertux na obserwatorze jako serwer. Fuksiarsko trafilem niszczyciela gdy słalem torpedy za znikajacym we mgle konwojem. Myślałem że zostal tylko uszkodzony i odplynal a tu jednak jest w tabelce.
Disc KIA mój drogi Disc KIA
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum